Find visesanger i Odense her

Frække viser m Frederik Pustelnik

Er du til frække viser og humor under bæltestedet, så er Frederik Pustelnik lige noget til din fest. Han synger gamle frække viser med sin guitar, ...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 2.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Krabbes VISEVERSHUS

Krabbes VISEVERSHUS er et
Musikalsk poetisk kurbad med humor , eftertanke og glimt i øjet .v...

Hjemby
Morud
Prisniveau
Kr. 2.600 - 5.300
Vis kunstnerprofil

Bess'

Hvis man kan lide viser, sange og ballader fra Irland, Skotland og England, som eksempelvis The Dubliners, Christy More og Mary Black ofte har sung...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.500
Vis kunstnerprofil

HALFDANSKERNE

Med kontrabas, harmonika, guitar og to stærke stemmer går HALFDANSKERNE på scenen og leverer et morsomt og musikalsk show, som altid mødes med kæmp...

Hjemby
Værløse
Prisniveau
Kr. 9.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Kristian Bach

Dansksproget originalmusik i genren singer-songwriter, med rødder i folk, country og blues, og med tråde til den danske visesangstradition. Snart 2...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000
Vis kunstnerprofil

Viser mellem sjov og alvor

Elegant sang og akustisk guitar uden - eller med kun meget diskret elektrisk forstærkning.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Shane Morkin

En koncert med Shane Morkin...ET FORRYGENDE VISESHOW!
Festivals, spillesteder, musikforeninger, konferencer og kirker årsmøder...
Klubber, KIRKE...

Hjemby
Hobro
Prisniveau
Kr. 3.500 - 7.500
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, som er blandt Danmarks største og mest spændende, kort sagt al slags underholdning indenfor events, fester og arrangementer for private såvel som for virksomheder, voksne som børn.

At skabe et samlingspunkt for spændende entertainere har været idegrundlaget med denne portal lige fra starten, og det indenfor enhver væsentlig kategori, så personer som er på jagt efter den fuldendte underholdning og musik, kan lede efter det de søger et enkelt sted og uden at der skal betales ekstra administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Eventzonen er bookingportalen, som samler alle mulighederne. Kunstnerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vi har god trafik af mange kunder, der oven i købet kommer tilbage igen og igen for at booke dygtige kunstnere hos os.

Sortimentet strækker sig fra close-up trylleri til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. I tillæg har Eventzonen.dk et meget stort udvalg af bands indenfor rigtig mange relevante genrer, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at lave landets bedste bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være portalen mellem kunde og kunstner, men har også tilkoblet en blog, hvor man kan finde gode ideer til events og festen, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen har desuden et voksende community af folk, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende led er væk, så er det muligt forinden at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Med video på din profilside kan potentielle kunder se dine optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres fest eller event. Vil du herefter ikke have betalingsprofilen, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller leder efter underholdning til din næste fest eller event, så vælg Eventzonen, og det er der 3 gode grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...