Find voksen DJ på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Voksen DJ, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

En af landets meget spændende og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen , for alt hvad der sker indenfor kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for virksomheder, unge som gamle.

Formålet med denne bookingportal er at skabe et samlingspunkt for interessante entertainere så danskere på jagt efter den ideelle underholdning & musik, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun skal lede ét sted, vel at mærke uden at de skal betale yderligere booking- eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, men i stedet portalen der samler alle valgmulighederne. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer igen for at booke entertainere hos os.

Udvalget dækker fra close-up trylleri til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Tillige har vi et udvalg af musikere og bands indenfor enhver kategori, lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk, der har over 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks mest populære system til booking af underholdning, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være et samlingspunkt mellem kunde og entertainer, men har også tilkoblet en blog, hvor man kan finde gode idéer og inspiration til festen og events, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Desuden er der et community på Facebook, der konstant stiger, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er der også mulighed for forinden at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Senere giver vi dig i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige kunstnerprofil. Med video på din personlige profil kan potentielle kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres arrangement. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller søger den bedste underholdning til dit næste arrangement, skal du vælge Eventzonen, og det er der tre helt klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til entertainere