Find voksen DJ i Nordjylland her

5.0

Mobildiskotek NightProject

Komplet mobildiskotek inkl. DJ, lyd og lys fra kun 2450,-
- Fødselsdage
- Efterskole-/gymnasiefester
- Firmafester

Er festen for det modne pu...

Hjemby
Pandrup
Prisniveau
Kr. 2.450 - 4.950
Vis kunstnerprofil
4.9

Finn P.

Diskotek for voksne

- Dæmpet dinnermusik
- Musikledsagelse til lejlighedssange inkl. velkomst- og velbekommesang (har 300 melodier)
- Skålesan...

Hjemby
Frederikshavn
Prisniveau
Kr. 2.900 - 5.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Dj Thomas Simonsen

Erfaren dj til voksenfester, bryllup og fødselsdage. En DJ der altid har 100% styr på tingene!

Jeg spiller varieret musik som henvender sig alle...

Hjemby
Vadum
Prisniveau
Kr. 3.500 - 9.000
Vis kunstnerprofil
2.0

DJ JayJay

Jeg elsker 80' og 90' og kraftfuldt rock. Mange års erfaring siden jeg var 14 .....

Hjemby
Vestervig
Prisniveau
Kr. 3.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, der er blandt landets største og mest spændende, for alt det der sker indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for virksomheder, gamle som unge.

Portalens idégrundlag er at blive samlingspunktet for dygtige og spændende entertainere indenfor alle relevante kategorier, så danskere der leder efter den helstøbte musik og underholdning, kun skal lede ét sted, og det vel at mærke uden det medfører ekstra omkostninger til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, men i stedet portalen der samler valgmulighederne. Kunstnerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet kommer tilbage igen og igen for at booke underholdende entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra komikere til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Eventzonen.dk har derudover et udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er manden bag portalen, og han har stor kendskab til booking af alle typer underholdning efter mere end 15 år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være en portal mellem entertainer og kunde, men har også tilknyttet en blog med ideer til events og festen, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Derudover er der også et stigende antal brugere på Facebook, hvor de besøgende følger vores mange kunstnere og entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Desuden er det vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende led er væk, så er der også god mulighed for forinden at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og ønsker du at registrere dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at indsætte video til din profilside, og derefter vil de hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke vil have betalingsprofilen.

Om du er entertainer eller leder efter underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre klare grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen.dk