Find bluesband i Midtjylland her

Blue Coffee

Blue Coffee spiller guitarbaseret blues og blusrock

Hjemby
Ikast
Vis kunstnerprofil

Blue Memories

Bluesbandet med internationalt islæt og en garanti for gedigent bluesmusik

Hjemby
Silkeborg
Vis kunstnerprofil

Red House / Jimi Hendrix Experiment

RED HOUSE bevæger sig i hele Jimi Hendrix' Univers. "Guitar Hero!!!! This man is a God on Guitar" From Ny Vestergade 58, Aarhus Citat: Fotograf Jac...

Hjemby
Århus
Vis kunstnerprofil

Gumbo Ya-Ya!

Dr. john, Jazz Five eller SP, Just, Frost?

Gumbo Ya-Ya! er et orkester som spiller de bedste blues- og shufflenumre fra blues og jazz musikkens...

Hjemby
Århus
Vis kunstnerprofil

Black Cat Blues Band

Bluesband med egenfortolkninger af kunstnere som B.B. King, Robben Ford, Stevie Ray Vaughan, Keb Mo, Eric Clapton og mange andre.

Hjemby
Århus
Vis kunstnerprofil

Rosedale Bluesband

Velkommen til Rosedale Bluesband. Vi er 3 modne gutter som spiller blues inspireret af forskellige perioder i bluesmusikkens historie. Vi har samme...

Hjemby
Århus
Vis kunstnerprofil
En af landets meget spændende og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , kort sagt alle væsentlige typer underholdning indenfor arrangementer, fester og events for private såvel som for firmaer, voksne som børn.

Idégrundlaget for portalen har været at skabe samlingspunktet for interessante entertainere så folk, der søger efter den perfekte musik og underholdning, indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun har brug for at lede ét sted, uden at de kommer til at betale yderligere administrationsgebyrer eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke bookingbureauet, men den portal der samler alle mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos os, er, at vi har god trafik af mange kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage for at booke dygtige og underholdende kunstnere.

Udvalget strækker sig fra ældreunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Vi har i tillæg et udvalg af bands indenfor alle interessante kategorier, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har mere end 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at lave landets bedste bookingsystem til underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end bare en portal, hvor kunder og entertainere forbindes. Derfor er der også tilknyttet både YouTube samt en blog med inspiration og gode idéer til alt indenfor fester og events. Eventzonen.dk har i tillæg et stigende antal af personer, der følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er derudover vigtigt du husker, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så er der også gode muligheder for forinden at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Efterfølgende får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres fest eller event. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du leder efter god underholdning til din næste event eller du er kunstner, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...