Find live band til julefrokost i Midtjylland her

4.8

4-to-one

Skal jeres fest være en musikoplevelse ud over det sædvanlige? Så er 4-to-one et suverænt valg!
Vi er 5 professionelle musikere med masser af erf...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 12.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Dansekassen

DANSEKASSEN er et top-tjekket 6-9-mandsorkester, bestående af erfarne konservatorieuddannede musikere!
Musikken spænder bredt - lige fra 60'ernes ...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 24.125 - 39.125
Vis kunstnerprofil
5.0

MrTake

Mr Take er et af Århus’ bedste og mest rutinerede partybands

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 8.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Collage

"Sikker musikalsk succes"
- hvorfor så ikke bestille et af de allerbedste bands

COLLAGE

- sikker musikalsk succes
- hvis de...

Hjemby
Viborg
Prisniveau
Kr. 16.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
4.5

North Avenue

Den bedste fest kræver den bedste musik!

Det helt rigtige band, er afgørende for hvor mindeværdig jeres fest bliver. Vores kærlighed til livemus...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Party Planet

Party Planet er det HELT rigtige valg til jeres fest/spillested/festival
Vores fest stopper ikke ved scenekanten!

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 15.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
5.0

FesterKester

FesterKester har spillet rundt i landet de sidste 20 år, vi spiller i dag mest som trio, men har mulighed for 4 og 5 mands besætning. Som trio kan...

Hjemby
Hadsund
Prisniveau
Kr. 9.000 - 24.000
Vis kunstnerprofil
5.0

All Time Jazz Band

All Time Jazz Band spiller traditionel jazz og New Orleans jazz med et touch af swing, en dråbe blues og flere vokalarrangementer.

All Time Jaz...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 10.500 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

COUNTERS Trio

COUNTERS - når det skal være helt i top.
Gang i dansegulvet med flotte musikalske arrangementer, og 3 super stærke solister i front - og samtidig...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 9.000 - 17.000
Vis kunstnerprofil

The Works

The Works er et liveband med mange jobs i baggagen. Sammenspillet er unikt og bandet har sit helt eget swing med rødderne dybt begravet i den Ameri...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 16.000 - 24.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Den Vildeste Trio

"Den Vildeste Trio" (tidl. Panduro Trio) er festorkesteret, der oser af energi og spilleglæde! En sprængfarlig cocktail, der med stort musikalsk ov...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 15.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Ingvar & Bandet

INGVAR & BANDET spiller alt god rock, pop, folk og blues fra 50´erne og 60´erne -. Flotte trestemmige vokalarrangementer i pop numrene og to forryg...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Det Vildeste Band!

Dette orkester er specielt skræddersyet til at fuldende en aften i de perfekte rammer!

Alle er professionelle musikere fra det etablerede musikm...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 24.500 - 30.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Den jeg elsker

"Den jeg elsker" er blevet et af Danmarks foretrukne byllupsband, men vi spiller også til fødselsdage, firmafester, byfester, julefrokoster, halbal...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 9.000 - 17.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Funked Up

Funked Up er et energisk partyband fra Aarhus, bestående af fire musikere, der hver især besidder stor musikalsk erfaring.
Vi spiller til enhver ...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 10.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Kates Kitchen

Med KATES KITCHEN er der lagt op til en fed aften med dansehits fra de sidste 5 årtier.

Du kan høre sange af bl.a. Pharrell Williams, Stevie Wo...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 12.000 - 16.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Festoriginalerne

Festlig dansemusik - noget for enhver i alle aldre. Stor erfaring i firmafest, bryllup, sølvbryllup, fødselsdag og lignende. Vi sørger for god lyd ...

Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 11.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
5.0

DANSABEL

DANSABEL er et liveband, som i allerhøjeste grad lever op til sit navn, da ordet i sin oprindelige form betegner musik, der er god at danse til. De...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 12.500 - 30.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Zinders

Zinders er et af Danmarks bedste partybands med et kæmpe repertoire.
Zinders kan spille for alt fra små arrangementer til arrangementer med flere ...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 8.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Båndsalat

Så absolut et af de mest veloplagte og forrygende partybands der findes derude!
Med et utal af jobs i kalenderen og endnu flere i bagagen er Bånd...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 18.500 - 45.000
Vis kunstnerprofil
Musik til din næste fest kan leveres på mange måder. Du kan f.eks. opstille en jukebox eller et stereoanlæg. Men hvis du vil have fantastisk feststemning, og at der sættes gang i dine gæster, så skal du lægge billet ind på et band, der spiller live musik – så sikres der en fest udover det sædvanlige. Hvad enten du ønsker stemningsfyldt blues og jazz, om du hellere vil lytte til tidens populære hits, eller du bedre kan lide gedigne rocknumre, så finder du nemt live bands, som optræder med musik indenfor alle genrerne.

Til fester, hvor muntert humør og gang i dansegulvet er påkrævet, er et band genialt til at frembringe stemning. Du kan også lade bandet spille under spisningen for allerede fra start at sætte gang i den festlige stemning og atmosfære. Ønsker du til dit arrangement et band, som eksempelvis kan spille country, rock, pop eller jazz, så finder du her hos os et stort udvalg af forskellige bands, som du selvfølgelig kan aftale ønskede numre med forud for festen, så du er sikker på, at dine favoritsange spilles.

Søger du en af Danmarks mest spændende og største portaler til booking, så er Eventzonen stedet med alt, hvad der rører sig indenfor god underholdning til arrangementer, fester og events for erhvervsarrangementer såvel som private, unge som gamle.

Idégrundlaget for denne bookingportal har været at skabe et samlingspunkt for spændende entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så danskere, på jagt efter helstøbt underholdning og musik, kan lede efter det de søger ét sted og det uden, at det medfører yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er bookingportalen, der samler alle valgmulighederne. Entertainerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker dygtige entertainere.

Det store udvalg dækker fra mavedansere til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Derudover har Eventzonen.dk et udvalg af bands og musikere indenfor mange interessante genrer, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag Eventzonen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stor erfaring med booking af enhver form for underholdning. At skabe Danmarks bedste og foretrukne system til booking af alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen være mere end portalen, hvor kunder og entertainere forbindes. Derfor er der også indbygget både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde gode ideer til den næste event eller fest. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Derudover er det vigtigt du husker, at bookingen foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så har man også muligheder for i god tid at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og planlægger du at oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din profilside. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du indsætter video til din profil, og derefter vil de hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres fest eller event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du leder efter et live band til julefrokost i Midtjylland eller du selv er kunstner, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.dk.