Find bluesband i Sønderjylland her

Mojoes

Mangler du en fest, vil Vi gerne bidrage til at dette kan opnås, og at alle bliver underholdt med lækker dejlig blues/soul/rock/jazz og lækre vibes.

Hjemby
Fredericia
Vis kunstnerprofil

Bruuns Blues Band

Bruuns Blues Band spiller traditionel blues, i vores egne fortolkninger. Vi spiller til koncerter, fester, MC Træf og klubber.

Bruuns Blues Ban...

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil

Big O & The Blue Quarters

Vi er et autentisk, høj-enerigisk "godt sammen tømret," relativt ungt, bluesband, der trækker på de helt gamle knas tørre sump-rødder. Vi har egne ...

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en af Danmarks mest spændende og største bookingportaler, hvor du finder alle væsentlige genrer indenfor underholdning til fester, arrangementer og events for private såvel som for virksomheder, gamle som unge.

At skabe et samlingspunkt for interessante entertainere har været idégrundlaget med denne portal fra starten, og det således at danskere, som leder efter ideel underholdning og musik indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun skal lede ét sted, og det vel at mærke uden det medfører ekstra gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Eventzonen er bookingportalen, der samler valgmulighederne. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet kommer igen og booker dygtige kunstnere hos os.

Sortimentet strækker sig fra cirkusklovne og -artister til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen.dk et meget bredt udvalg af musikere indenfor enhver relevant kategori, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idémanden bag portalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle slags underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle former underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være samlingspunktet imellem kunder og entertainere, der er også indbygget YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Derudover er der også et stigende antal af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så er der også mulighed for i god tid at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst får du i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Har du videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du matcher deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller søger underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...