Find børnemusik i Jylland her

5.0

Ann & Aberne

Ann & Aberne ved hvad der skal til for at skabe glæde, inddrage publikum og få alle til at svede, når de spiller legende og levende musik for alle....

Hjemby
Århus
Prisniveau
Kr. 8.000 - 13.000
Vis kunstnerprofil

Sherif Haps - Danmarks Skøreste Cowboy

Ham fra YouTube. Børn i 3-8 års alderen, er helt er sikkert stødt på Sherif Haps på YouTube - og kender alle sangene. Sangvideoerne med Sherif Haps...

Hjemby
Grindsted
Prisniveau
Kr. 4.500 - 9.950
Vis kunstnerprofil

Æsken

Børnemusikgruppen Æsken laver musikalske koncerter, oplevelser og kreative workshops. Vi er musikanter, tumultørere og blufmagere og vi er rigtig g...

Hjemby
Århus
Prisniveau
Kr. 3.500 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Musiklegepladsen

Musiklegepladsen laver et musikshow fuld af trommerytmer, rockguitar, banjoer, ukuleler, westernguitar, tamburiner, melodicas og trompeter.
Fuld ...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 3.000
Vis kunstnerprofil

Panduro BørneParty

Panduro BørneParty er glad og professionel musik og underholdning for børn og unge mennesker.
Der er gang i sagerne og sang i gaderne og Panduro ...

Hjemby
Silkeborg
Vis kunstnerprofil

P/J Genbrug

P/J Genbrug A/S

P/J Genbrug´ s grundlæggende ønske er at skabe god børnemusik der viser, at musik ikke bare er noget man sætter på en maskine.

Hjemby
Thisted
Vis kunstnerprofil

Kajseren og Troldmanden

Kajseren og Troldmanden
laver musikalsk underholdning med nye og gamle sanglege tilsat en god rytme.
Showet krydres med sjovt trylleri.

Hjemby
Holstebro
Vis kunstnerprofil

Ullabulla

Ullabulla tager sammen med sin dukke Bullabaj ud og synger egne børnesange og danser med børn i aldersgruppen 2-8 år. Det er livsglade sange, som i...

Hjemby
Esbjerg
Vis kunstnerprofil

MORTENS KOLONIHAVEHUS

Mortens Kolonihavehus er live-musik, sjov og ballade for børn. Det er spændende og skøre historier fortalt med musik og dans. Det er voksenmusik fo...

Hjemby
Århus
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er blandt Danmarks mest interessante og største bookingportaler, for alt det der rører sig indenfor underholdning til arrangementer, events og fester for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Bookingportalens idégrundlag har hele tiden været at blive samlingspunktet for spændende og dygtige entertainere indenfor enhver væsentlig kategori, så folk der søger efter den ideelle musik & underholdning, kan søge det de leder efter et enkelt sted og det uden at det fører til yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Eventzonen.dk er den bookingportal, der samler alle mulighederne. Entertainerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen for at booke kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra ballonklovne til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Derudover har vi et bredt udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Idémanden bag Eventzonen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. At skabe landets foretrukne og bedste system til booking af alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være et samlingspunkt imellem kunder og kunstnere, der er også indbygget både YouTube og en blog, hvor man kan finde gode idéer og inspiration til den næste fest eller event. Derudover er der også et stigende antal af brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonen, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så har man også muligheder for inden en event eller fest at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din profilside. Med en eller flere videoer på din profilside kan potentielle kunder se dine optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du matcher deres arrangement. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Uanset om du søger underholdning til din næste fest eller du er entertainer, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...