ChristofferAlexander

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

ChristofferAlexander

Prisniveau

Kr. 2.000 - 3.500

Hjemby

Områder

Varighed

25 minutter

Profil

Mit navn er Christoffer Alexander, og jeg er magisk underholder. Jeg finder glæde ved at bringe højt humør og forundring til din fest

Så, hvis du ligesom mig godt kan lide at se smil på læberne til din fest, så tag kontakt til mig nu!

Jeg har arrangeret workshops for ungdomsklubber i Egedal kommune samt Roskilde kommune i samarbejde med Malthe Brag, underholdt til familiefødselsdage og foreningsfester – Fælles for det hele er, at det skal være sjovt og forundrene!

Vi finder en pris, der passer til dit arrangement, og jeg er ikke bange for at tale om det, så det skal du heller ikke være! :-)

Vi ses!

Videoklip


Anmeldelser ( | af ChristofferAlexander: 4,8 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser )

5
1
5

Super indslag til konfirmation

Christoffer formåede at fange alle gæster og inddrog konfirmanden på en rigtigt god måde. Derudover brugte han yderligere tid efter showet på konfirmanden og viste lidt flere kunster. En kæmpe anbefaling her fra.

Anmeldt af Susanne Christensen d. 8. maj 2024
5
1
5

Et godt og inddragende show!

Christoffer gjorde det super godt! Vi havde ham til at lave et show for ca. 30 mennesker, og et show må man sige, at han leverede. Han er meget dygtig og karismatisk, og han var god til at inddrage vores gæster og sørge for, at alle fik en god oplevelse med sig.
Jeg vil klart anbefale ham!

Anmeldt af Benjamin Oster d. 16. november 2023

Kontakt ChristofferAlexander

Kontakt ChristofferAlexander via formularen her, så vil ChristofferAlexander vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.