ChristofferAlexander

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

ChristofferAlexander

Prisniveau

Kr. 1.800 - 3.500

Hjemby

Områder

Varighed

25 minutter

Profil

Mit navn er Christoffer Alexander, og jeg er magisk underholder. Jeg finder glæde ved at bringe højt humør og forundring til din fest

Så, hvis du ligesom mig godt kan lide at se smil på læberne til din fest, så tag kontakt til mig nu!

Læs mere...

Mere om ChristofferAlexander

Jeg har arrangeret workshops for ungdomsklubber i Egedal kommune samt Roskilde kommune i samarbejde med Malthe Bragh, underholdt til familiefødselsdage og foreningsfester – Fælles for det hele er, at det skal være sjovt og forundrene!

Vi finder en pris, der passer til dit arrangement, og jeg er ikke bange for at tale om det, så det skal du heller ikke være! :-)

Vi ses!

Videoklip

Anmeldelser ( | af ChristofferAlexander: 5,0 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk oplevelse

Havde bestilt Christoffer Alexander til at overraske min kæreste til hans svendegilde, og det må jeg sige, at han blev. Han kom til tiden og fra start til slut havde han alle med. Svenden og hans gæster var begejstret, og vi fik alle et godt grin og en helt fantastisk oplevelse. Vil klart anbefale andre denne fantastiske tryllekunster, som kan få enhver til at smile og grine med sit trylleri og hans charme.

Anmeldt af Anna-bell Joy Gårdred d. 17. marts 2023
5
1
5

Underholdende show for alle aldre

Vi brugte Christoffer til en 50 års fødselsdag med 25 gæster, og det var et festligt lille indslag. Han kom til tiden, og alt forløb som forventet. Underholdende show for alle aldre og dejligt at både fødselaren og gæsterne kunne deltage aktivt.

Anmeldt af Rikke d. 15. januar 2023

Kontakt ChristofferAlexander

Kontakt ChristofferAlexander via formularen her, så vil ChristofferAlexander vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.