Find cirkus/klovn/artist i Aalborg her

Jonglør - Frank Frank

Lær at jonglere på 30 minutter!!! - et festligt indslag - med fysiske & mentale udfordringer
Jeg tilbyder events og undervisning i jonglering for ...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 999 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Klovnen fra Aalborg - der også kan trylle, jonglere og spille på ukulele

Klovnen fra Aalborg tilbyder at komme ud til alsidige lejligheder som ballonklovn og/eller med trylleri, jonglering & musik på repertoiret.

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Tonny Trifolikom

Stor solo klovn med blandede figurer der alle afspejler et univers fra cirkusets verden en et vaske ægte show der både kan tåle koge og finvask.

Hjemby
Rønde
Prisniveau
Kr. 5.000
Vis kunstnerprofil

Cirkus Minimus

I verdens måske mindste cirkus kan børn og voksne opleve en rigtig hyggelig og sjov cirkusteaterforestilling.
Det lille cirkustelt står klar. Pub...

Hjemby
Skanderborg
Prisniveau
Kr. 4.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Benny Schumann

Benny Schumann Cirkusartist og Klovneshow er et miks af hans bedste & sjoveste numre som klovn, bugtaler, tallerken spin-jonglør, tryllekunstner & ...

Hjemby
Rungsted Kyst
Prisniveau
Kr. 4.000 - 8.800
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks store og meget spændende bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , for alt hvad der sker indenfor god underholdning til events, fester og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for private, voksne som børn.

At udvikle samlingspunktet for interessante entertainere har været idéen med denne portal fra begyndelsen, og det indenfor alle væsentlige kategorier, så folk som er på jagt efter den ideelle underholdning og musik, kan lede efter det de søger ét sted og uden at der skal betales ekstra administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Eventzonen er bookingportalen, som samler mulighederne. Entertainerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der i tillæg vender tilbage igen og igen og booker kunstnere hos os.

Vores store udvalg strækker sig fra stand-up komikere til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Eventzonen.dk har i tillæg et udvalg af musikere indenfor enhver relevant kategori, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være samlingspunktet mellem kunde og kunstner, men har også tilkoblet både videomuligheder via YouTube og en blog med idéer til alt indenfor events og fester. Eventzonen har i tillæg et stigende antal af folk, som følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så har du også god mulighed for på forhånd at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker.

Er du kunstner og planlægger du at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis i de første to måneder, hvor du vil kunne uploade videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din profilside. Med en video på din profil kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres fest eller event. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...