Coaching i Jylland

Mikkel Spøer

LOVEN OM TILTRÆKNING
Du tiltrækker de personer du møder i din hverdag, den måde du møder dem på, samt din påvirkning på dem. Du tiltrækker faktisk...

Hjemby
Vejle
Vis kunstnerprofil

Torben Rif

Har du også et ønske om, at ville ændre en gammel vane eller begrænsende overbevisning, men føler dig fastlåst og ude af stand, til at give slip, ...

Hjemby
Jelling
Vis kunstnerprofil

Angelika Ahrenkiel Thøgersen

Hej Jeg hedder Angelika.
Jeg udbyder diverse foredrag. Fælles for dem alle at de tager udgangspunkt i sindet. F.eks kan det handle om Stressforeb...

Hjemby
Vejle
Vis kunstnerprofil

Forfatter Allan Hansen

HOLD PÅ DIN KUNDE FOR UNDER 1% AF HVAD DET KOSTER AT LANDE EN NY.
Din bedste kunde er din konkurrents bedste kundeemne. Hvordan sikrer du dig effe...

Hjemby
Ry
Vis kunstnerprofil

Rafel Shamri

Vil i vide mere om, hvordan livet er når man lever mellem to forskellige kultur, og kunsten om at passe ind?
Eller om integrationsproblemer, og hv...

Hjemby
Vejle
Vis kunstnerprofil
Søger du en af landets mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen stedet, hvor du kan finde alle væsentlige typer underholdning til arrangementer, fester og events for erhvervsarrangementer såvel som for private, unge som gamle.

At udvikle samlingspunktet for interessante entertainere har været idéen med denne portal fra starten, og det indenfor alle relevante underholdningskategorier, så folk på jagt efter helstøbt underholdning & musik kun skal søge ét sted, vel at mærke uden at de skal betale yderligere administrationsomkostninger eller andre bookingomkostninger. Eventzonen er den bookingportal, som samler alle valgmulighederne. Kunstnerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vi har god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker vores underholdende entertainere.

Sortimentet strækker sig fra børnetrylleri til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Vi har tillige et udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som er idémanden bag portalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle typer underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe landets foretrukne system til booking af underholdning, og det er værd at bemærke at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være et samlingspunkt imellem kunder og kunstnere, der er også tilkoblet både YouTube og en blog, hvor man kan få gode idéer til alt indenfor fester og events. Eventzonen har desuden et voksende community af personer, der følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via Eventzonen, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er det muligt på forhånd at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og planlægger du at registrere dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne indsætte videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige profilside. Hvis du vælger at få en video på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter god underholdning til din næste fest eller event, skal du vælge Eventzonen, og det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...