Foredragsholdere tæt på Jystrup Midtsj med foredrag om coaching

Torben Rif

Nutidens krigere er eksperter i den mentale verden, hvor det ikke drejer sig om at være bedre end de andre, men om at være bedre end den man var i ...

Hjemby
Jelling
Prisniveau
Kr. 10.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, som er en af landets største og mest interessante, hvor man finder alle relevante genrer indenfor underholdning til fester, arrangementer og events for firmaer såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

At udvikle samlingspunktet for interessante entertainere har været formålet med denne portal fra begyndelsen, og det således at folk, som leder efter perfekt underholdning og musik indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun har brug for at lede ét sted, og det uden at de behøver betale yderligere administrationsgebyrer eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, men i stedet den bookingportal der samler valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen, er, at vi har god trafik af mange kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Sortimentet strækker sig fra close-up trylleri til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Vi har tillige et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant genre, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks bedste bookingsystem til underholdning, og Eventzonen er meget mere end bare portalen, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også indbygget en blog, hvor man kan få inspiration til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. I tillæg er der et community på Facebook, som hele tiden stiger, hvor brugerne følger vores mange forskellige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er der også gode muligheder for inden en event at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever en stigende interesse. Senere får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader video til din personlige profilside, og efterfølgende vil de hurtigt kunne vurdere, om du matcher deres event eller fest. Vil du herefter ikke fortsætte med betalingsprofilen, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller søger god underholdning til din næste event eller fest, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...