Foredragsholdere nær Korsør med foredrag om coaching

Torben Rif

Nutidens krigere er eksperter i den mentale verden, hvor det ikke drejer sig om at være bedre end de andre, men om at være bedre end den man var i ...

Hjemby
Jelling
Prisniveau
Kr. 10.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget interessante bookingportaler kan du finde hos Eventzonen , for alt det der rører sig indenfor underholdning til events, arrangementer og fester for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

At skabe et samlingspunkt for interessante entertainere har været idéen med portalen fra starten, og det så personer, som leder efter den perfekte musik og underholdning, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun har brug for at lede ét sted, og det vel at mærke uden at de er nødt til at betale yderligere administrationsgebyrer eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke bookingbureauet, men derimod en portal der samler valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer igen og booker vores dygtige og underholdende kunstnere.

Sortimentet dækker fra ældreunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Vi har i tillæg et udvalg af musikere og bands indenfor alle relevante genrer, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der står bag Eventzonen.dk. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor masser af erfaring med booking af alle slags underholdning. At skabe landets foretrukne og bedste system til booking af alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end blot en portal, hvor kunder og kunstnere kan finde hinanden. Derfor er der også tilknyttet YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Der er derudover et voksende antal brugere på Facebook, hvor personer følger vores dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Husk, at kunstneren bookes direkte, når der bookes via Eventzonens portal, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er det muligt på forhånd at aftale særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din profilside. Hvis du vælger at få videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event eller fest. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Om du er kunstner eller leder efter underholdning til din næste event eller fest, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...