Coaching i Nordjylland

Der er desværre ingen kunstnere under Coaching i Nordjylland, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

En af Danmarks store og meget spændende bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , for alt det der sker indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

At udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere har været formålet med denne portal fra begyndelsen, og det så folk på jagt efter den perfekte musik & underholdning, indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, ikke går forgæves men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at bookingen fører til yderligere gebyrer til administration etc.. Eventzonen er bookingportalen, der samler valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vi har en god trafik af mange kunder, der tillige kommer igen for at booke dygtige kunstnere.

Udvalget dækker fra cirkusartister til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. I tillæg har Eventzonen et udvalg af musikere og bands indenfor alle spændende genrer, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag Eventzonen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. At lave landets foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være samlingspunktet mellem kunstner og kunde, men har også indbygget en blog med inspiration og gode idéer til events og festen, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Der er desuden et stigende antal brugere på Facebook, hvor folk følger Eventzonens dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er det muligt i god tid at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker.

Såfremt du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode chancer for, at du oplever en stigende interesse. Senere får du i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne uploade billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Har du en video på din personlige profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne vurdere, om netop du passer godt til deres fest eller event. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter god underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, så vælg Eventzonen, og det er der 3 meget gode grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...