Foredragsholdere nær Roskilde med foredrag om coaching

Ronni Mathiasen

I foredraget: “Tryg i en terrortid” tages der afsæt i den utrygge tid, der præger vores hverdag.

Der undervises i simple mentale redskaber, der ...

Hjemby
Herlev
Vis kunstnerprofil

Lars Christiansen

Lars er Danmarksmester i hukommelsessport 2015 og 2018 og europamester 2017 i kongedisciplinen "Speedcards". Desuden er han udnævnt til "Internatio...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Rikke Berg

Gå ikke glip af mine unikke foredrag, som giver dig kvalificerede redskaber til at håndtere bølgerne i din virksomheds eller organisations arbejdsl...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Bardia

Jeg hedder Bardia. Er bokseekspert på BBC, tidligere iransk mester fra 2009, sanshou specialist og boksetræner i Gladsaxe. Jeg tager ud til folkesk...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Per Outzen

Ulykken - Min stærkeste side.
En bilulykke vendte op og ned på hele mit liv. Fra de sekundet ulykken skete, ændrede det både mig som person, men o...

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil

Forfatter Allan Hansen

HOLD PÅ DIN KUNDE FOR UNDER 1% AF HVAD DET KOSTER AT LANDE EN NY.
Din bedste kunde er din konkurrents bedste kundeemne. Hvordan sikrer du dig effe...

Hjemby
Ry
Vis kunstnerprofil

Rafel Shamri

Vil i vide mere om, hvordan livet er når man lever mellem to forskellige kultur, og kunsten om at passe ind?
Eller om integrationsproblemer, og hv...

Hjemby
Vejle
Vis kunstnerprofil

Torben Rif

Har du også et ønske om, at ville ændre en gammel vane eller begrænsende overbevisning, men føler dig fastlåst og ude af stand, til at give slip, ...

Hjemby
Jelling
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks store og meget spændende bookingportaler finder du hos Eventzonen , for alt hvad der sker indenfor kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Formålet med denne bookingportal er at skabe samlingspunktet for spændende entertainere indenfor alle relevante underholdningskategorier, så folk der leder ideel musik og underholdning kun har brug for at søge ét sted, vel at mærke uden at de kommer til at betale ekstra bookinggebyrer eller andre administrationsgebyrer. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men den portal der samler alle valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke underholdende entertainere.

Udvalget strækker sig fra børneunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Tillige har Eventzonen et udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag bookingportalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle typer underholdning. Mogens Birk har det mål at lave landets foretrukne bookingsystem til underholdning, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være en portal mellem entertainer og kunde, men har også tilkoblet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når du booker igennem vores portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er det muligt på forhånd at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og ønsker du at oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de første to måneder, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din profilside. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at uploade video til din profil, og derefter vil de lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med betalingsprofilen, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er på jagt efter den bedste underholdning til din næste fest eller du er en entertainer, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...