Coaching i Sønderjylland

Mikkel Spøer

LOVEN OM TILTRÆKNING
Du tiltrækker de personer du møder i din hverdag, den måde du møder dem på, samt din påvirkning på dem. Du tiltrækker faktisk...

Hjemby
Vejle
Vis kunstnerprofil

Angelika Ahrenkiel Thøgersen

Hej Jeg hedder Angelika.
Jeg udbyder diverse foredrag. Fælles for dem alle at de tager udgangspunkt i sindet. F.eks kan det handle om Stressforeb...

Hjemby
Vejle
Vis kunstnerprofil

Rafel Shamri

Vil i vide mere om, hvordan livet er når man lever mellem to forskellige kultur, og kunsten om at passe ind?
Eller om integrationsproblemer, og hv...

Hjemby
Vejle
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er blandt landets mest interessante og største portaler til booking, kort sagt alle former for underholdning indenfor events, arrangementer og fester for firmaer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Formålet med denne portal har været at skabe en løsning, der samler spændende og interessante entertainere så danskere på jagt efter den fuldendte musik og underholdning, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, ikke går forgæves men derimod får alt samlet ét sted, og uden at bookingen fører til yderligere omkostninger til administration etc.. Vi er ikke et bookingbureau, men den portal der samler alle mulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen.dk, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som oven i købet vender tilbage igen og igen og booker underholdende kunstnere hos os.

Sortimentet strækker sig fra cirkusartister og -klovne til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Tillige har Eventzonen et udvalg af bands indenfor mange kategorier, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag Eventzonen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks foretrukne bookingsystem til underholdning, og det er interessant at bemærke at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være samlingspunktet imellem kunder og kunstnere, der er også indbygget YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Der er i tillæg et voksende antal brugere på Facebook, hvor folk følger vores dygtige kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Husk, at entertaineren bookes direkte, når du booker via vores portal, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og planlægger du at oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din personlige kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte en video til din personlige profilside, og derefter vil de lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller du er på jagt efter underholdning til din næste fest eller event, så vælg Eventzonen.dk. Det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...