Foredragsholdere nær Vordingborg med foredrag om coaching

Torben Rif

Nutidens krigere er eksperter i den mentale verden, hvor det ikke drejer sig om at være bedre end de andre, men om at være bedre end den man var i ...

Hjemby
Jelling
Prisniveau
Kr. 10.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk hører til blandt landets mest spændende og største bookingportaler, hvor du finder alle betydelige former for god underholdning til arrangementer, events og fester for virksomheder såvel som for private, unge som gamle.

At skabe samlingspunktet for spændende entertainere har været formålet med portalen fra begyndelsen, og det således at danskere, der leder efter helstøbt musik og underholdning indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun skal søge ét sted, uden at de skal betale yderligere bookinggebyrer eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, men den portal der samler mulighederne. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg kommer tilbage igen og igen for at booke vores underholdende kunstnere.

Det brede udvalg dækker fra mavedansere til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Vi har i tillæg et udvalg af musikere indenfor rigtig mange kategorier, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har over femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen er mere end en portal, som forbinder kunder med kunstnere, der er også indbygget en blog, hvor man kan finde gode idéer og inspiration til festen og events, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. I tillæg er der et community på Facebook, der konstant stiger, hvor de besøgende følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når der bookes igennem Eventzonens portal, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så er det muligt inden en fest eller event at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du vil opleve stigende interesse. Senere giver vi dig i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din profilside. Har du videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om du matcher deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du leder efter underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...