Find countryband tæt på Esbjerg her

5.0

Clearwood County Country Band

Clearwood County er et akustisk Country-band med et repertoire af klassisk dansabel Country&Western-musik blandet med nye sange og medrivende instr...

Kategori
Hjemby
Årslev
Prisniveau
Kr. 7.500 - 9.000
Vis kunstnerprofil

Trine and The Handsome Cowboys

Country and Western orkester...100 % live.
Vi spiller country hits fra 1950'erne og frem til i dag.
Et underholdende live band, der sætter en ære...

Kategori
Hjemby
Roskilde
Prisniveau
Kr. 6.000 - 15.999
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er blandt landets største og mest spændende bookingportaler, kort sagt alle relevante former for underholdning indenfor events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, børn som voksne.

Formålet med portalen er at skabe et samlingspunkt for interessante entertainere således at danskere, som er på jagt efter ideel underholdning og musik indenfor alle relevante underholdningskategorier, ikke går forgæves men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i ekstra gebyrer til administration m.v.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet den bookingportal hvor alle mulighederne samles. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen for at booke dygtige entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra mavedansere til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Tillige har vi et stort udvalg af bands indenfor enhver relevant kategori, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk er idémanden bag bookingportalen, og Mogens har stor erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk har det mål at skabe landets mest populære system til booking af underholdning, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være et samlingspunkt mellem entertainer og kunde, men har også tilknyttet YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Derudover er der et community på Facebook, som konstant stiger, hvor de besøgende følger vores mange entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så er det muligt inden en event at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Hvis du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Senere giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din personlige profilside. Hvis du vælger at få en video på din personlige profil, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt vurdere, om netop du passer godt til deres fest eller event. Vil du herefter ikke have en betalingsprofil, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er entertainer eller du er på jagt efter god underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...