Find countryband tæt på Kolding her

5.0

Clearwood County Country Band

Clearwood County er et akustisk Country-band med et repertoire af klassisk dansabel Country&Western-musik blandet med nye sange og medrivende instr...

Kategori
Hjemby
Årslev
Prisniveau
Kr. 7.500 - 9.000
Vis kunstnerprofil

Trine and The Handsome Cowboys

Country and Western orkester...100 % live.
Vi spiller country hits fra 1950'erne og frem til i dag.
Et underholdende live band, der sætter en ære...

Kategori
Hjemby
Roskilde
Prisniveau
Kr. 6.000 - 15.999
Vis kunstnerprofil
Eventzonen hører til blandt landets største og mest spændende bookingportaler, for alt det der sker indenfor god underholdning til fester, arrangementer og events for firmaer såvel som for private, børn som voksne.

Idégrundlaget for denne portal er at skabe løsningen, der samler spændende og interessante entertainere indenfor enhver væsentlig kategori, så danskere der søger efter den fuldendte musik og underholdning, kan lede efter det de søger ét og samme sted og uden at det fører til ekstra administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er derimod en portal hvor mulighederne samles. Kunstnerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet vender tilbage igen og igen for at booke entertainere hos os.

Udvalget dækker fra konferenciers til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen et meget bredt udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant genre, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk er manden bag Eventzonen.dk, og Mogens har masser af erfaring med booking af alle former underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks bedste og foretrukne system til booking af alle slags underholdning, og Eventzonen.dk er meget mere end bare samlingspunktet, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilknyttet både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration til alt indenfor events og fester. Derudover er der også et stigende antal brugere på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes via vores portal, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er der også god mulighed for forinden at aftale tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen, så er der først og fremmest store chancer for, at du oplever øget interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din profilside. Har du videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...