Find countryband i Sønderjylland her

Desert Track

Desert Track: En af de bedste repræsentanter i Danmark, når det gælder Country musik.
Desert Track er e...

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil

The Ute

Forestil dig en stor rustik trækasse, fyldt med god musik, skrevet at nogle af tidens helt store navne. John Denver, Procol Harum, Mongo Jarry, Kri...

Hjemby
Vejle
Vis kunstnerprofil

The Most Wanted

The Most Wanted er et country- og partyband, der kan få folk ud på dansegulvet med frisk og energisk pop/rock.
En sikker samarbejdspartner til fes...

Hjemby
Fredericia
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en portal til booking, som er en af landets største og mest interessante, kort sagt alle væsentlige typer underholdning indenfor fester, events og arrangementer for private såvel som for virksomheder, børn som voksne.

Formålet med portalen har været at skabe en løsning, der samler spændende og interessante entertainere således at danskere, som søger efter fuldendt musik & underholdning indenfor enhver betydelig underholdningskategori, ikke går forgæves men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen medfører yderligere omkostninger til administration m.v.. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men den portal der samler mulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen og booker underholdende entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra børnemusik til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Vi har i tillæg et stort udvalg af musikere indenfor enhver genre, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er idémanden bag Eventzonen, og Mogens har masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. At lave Danmarks foretrukne og bedste system til booking af alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen ønsker heller ikke blot at være portalen mellem kunde og kunstner, men har også tilknyttet en blog med gode ideer til events og festen, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Derudover er der også et stigende antal brugere på Facebook, hvor brugerne følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så er det muligt forinden at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår netop det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din profil kan potentielle kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres fest eller event. Ønsker du herefter ikke at have betalingsprofilen, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er entertainer eller du er på jagt efter god underholdning til din næste event eller fest, så vælg Eventzonen, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...