Find danser i Nordjylland her

Ezatollah Azadi

Latin Salsa Club i Aalborg
Vi tilbyder et bredt sortiment af arrangementer - alt fra koreografi af bryllupsdans til private danseshows til poltera...

Hjemby
Aalborg
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en af landets mest spændende og største bookingportaler, kort sagt alle relevante typer underholdning indenfor fester, arrangementer og events for private såvel som for virksomheder, børn som voksne.

Idégrundlaget for portalen er at skabe samlingspunktet for interessante entertainere indenfor alle relevante kategorier, så danskere der er på jagt efter den perfekte musik og underholdning, kan søge det de leder efter ét sted og det uden at det fører til yderligere administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til bookingen. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men den portal der samler alle valgmulighederne. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som tillige vender tilbage igen og igen og booker vores underholdende kunstnere.

Vores store udvalg strækker sig fra cirkusartister og -klovne til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Vi har i tillæg et bredt udvalg af bands indenfor alle relevante genrer, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag Eventzonen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. At lave Danmarks foretrukne og bedste system til booking af alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end bare samlingspunktet, hvor kunder og entertainere kan finde hinanden. Derfor er der også tilkoblet både YouTube og en blog, hvor man kan få idéer og inspiration til alt indenfor events og fester. Eventzonen har i tillæg et voksende antal af folk, der følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Derudover er det vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så har du også god mulighed for i god tid at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og overvejer du at oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første to måneder, hvor du kan indsætte billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din personlige profilside. Med videoer på din profil kan potentielle kunder se dine optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres arrangement. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er entertainer eller leder efter god underholdning til dit næste arrangement, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...