Find mavedanser i Nordjylland her

Der er desværre ingen kunstnere under Find mavedanser i Nordjylland her, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

En af Danmarks meget interessante og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen , for alt det der rører sig indenfor underholdning til fester, events og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for private, børn som voksne.

Idégrundlaget for denne bookingportal er at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere således at personer, på jagt efter helstøbt musik og underholdning indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun behøver at søge ét sted, og det vel at mærke uden at de kommer til at betale ekstra booking- eller andre administrationsomkostninger. Vi er den bookingportal, der samler alle mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker kunstnere hos os.

Sortimentet strækker sig fra cirkusartister til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Tillige har Eventzonen.dk et meget bredt udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der står bag Eventzonen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor masser af erfaring med booking af alle former underholdning. At lave Danmarks bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er værd at bemærke at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være en portal imellem kunder og entertainere, der er også tilkoblet en blog, hvor man kan finde ideer til events og festen, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Vi har også et voksende community af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, så er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er der også god mulighed for i god tid at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst får du i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din profil, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Uanset om du leder efter god underholdning til dit næste arrangement eller du er kunstner, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...