Find danseundervisning i Nordjylland her

Ezatollah Azadi

Latin Salsa Club i Aalborg
Vi tilbyder et bredt sortiment af arrangementer - alt fra koreografi af bryllupsdans til private danseshows til poltera...

Hjemby
Aalborg
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en portal til booking, der er blandt landets største og mest spændende, hvor man finder alle relevante genrer indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, fester og events for firmaer såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

At udvikle samlingspunktet for spændende entertainere har været formålet med denne portal fra begyndelsen, og det således at personer, på jagt efter fuldendt musik & underholdning indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun har brug for at søge ét sted, og det vel at mærke uden at de skal betale yderligere administrations- eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, men i stedet portalen der samler mulighederne. Kunstnerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen for at booke underholdende og dygtige entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra dansere til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. I tillæg har vi et udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen er mere end blot et samlingspunkt, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilknyttet både YouTube og en blog med inspiration til alt indenfor events og fester. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor folk følger Eventzonens dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så har man også mulighed for i god tid at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din personlige profil kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres fest eller event. Vil du herefter ikke fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du søger danseundervisning til fest eller event i Nordjylland eller du er en danseunderviser, så bør du vælge Eventzonen. Det er der tre klare grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...