Find danseundervisning i Sønderjylland her

Zandra Frederiksen

Hej 🙂
Jeg har været koreograf på en musical, underviser forskellig fitnessdans og afholder dancehall workshops.
Erfaring : 9 år
Prisen for en t...

Hjemby
Vejle
Vis kunstnerprofil
En af landets meget interessante og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , kort sagt al slags underholdning indenfor fester, arrangementer og events for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

Bookingportalens idegrundlag har hele tiden været at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere således at folk, der søger efter ideel underholdning og musik indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun har brug for at søge ét sted, og det vel at mærke uden at de skal betale yderligere administrationsgebyrer eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, men i stedet en portal der samler alle valgmulighederne. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen for at booke vores underholdende entertainere.

Det store sortiment dækker fra komikere til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Vi har derudover et meget bredt udvalg af bands og musikere indenfor mange relevante genrer, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. At skabe landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og det er interessant at bemærke at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være en portal imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilkoblet en blog med inspiration og gode ideer til events og festen, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige kunstnere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via Eventzonen, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så har man også mulighed for i god tid at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og overvejer du at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din profilside. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at indsætte video til din personlige profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres arrangement. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du leder efter danseundervisning til fest eller event i Sønderjylland eller du er danseunderviser, så vælg Eventzonen. Det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...