Find diskotek til bryllup i Nordjylland her

5.0

Mobildiskotek NightProject

Komplet mobildiskotek inkl. DJ, lyd og lys fra kun 2450,-
- Fødselsdage
- Efterskole-/gymnasiefester
- Firmafester

Er festen for det modne pu...

Hjemby
Pandrup
Prisniveau
Kr. 2.450 - 4.950
Vis kunstnerprofil
4.9

Finn P.

Diskotek for voksne

- Dæmpet dinnermusik
- Musikledsagelse til lejlighedssange inkl. velkomst- og velbekommesang (har 300 melodier)
- Skålesan...

Hjemby
Frederikshavn
Prisniveau
Kr. 2.900 - 5.000
Vis kunstnerprofil
2.0

DJ JayJay

Jeg elsker 80' og 90' og kraftfuldt rock. Mange års erfaring siden jeg var 14 .....

Hjemby
Vestervig
Prisniveau
Kr. 3.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Dj Thomas Simonsen

Erfaren dj til voksenfester, bryllup og fødselsdage. En DJ der altid har 100% styr på tingene!

Jeg spiller varieret musik som henvender sig alle...

Hjemby
Vadum
Prisniveau
Kr. 3.500 - 9.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Mobildiskotek Nightlife

Du/I er meget velkommen til at kontakte os, for et uforpligtende tilbud.

Vi står altid til rådighed til netop din fest!

NORDJYLANDS FØRENDE I...

Hjemby
Frederikshavn
Prisniveau
Kr. 1.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en af landets største og mest spændende bookingportaler, hvor man kan finde alle betydelige former for kvalitetsunderholdning til arrangementer, events og fester for firmaer såvel som for private, børn som voksne.

At udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere har været ideén med portalen lige fra starten, og det indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så folk der er på jagt efter helstøbt musik & underholdning kun skal lede ét sted, uden at de skal betale ekstra bookinggebyrer eller andre administrationsgebyrer. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men portalen der samler alle mulighederne. Kunstnerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige vender tilbage igen og igen for at booke dygtige kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra cirkusartister og -klovne til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Derudover har vi et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen er meget mere end bare samlingspunktet, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilkoblet YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Vi har også et voksende community af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så har du også god mulighed for inden en event eller fest at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din profilside. Med en eller flere videoer på din profilside kan potentielle kunder se dine optrædener og lynhurtigt vurdere, om netop du passer godt til deres arrangement. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Uanset om du leder efter god underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk