Find diskotek til fest i Nordjylland her

5.0

Mobildiskotek NightProject

Komplet mobildiskotek inkl. DJ, lyd og lys fra kun 2450,-
- Fødselsdage
- Efterskole-/gymnasiefester
- Firmafester

Er festen for det modne pu...

Hjemby
Pandrup
Prisniveau
Kr. 2.450 - 4.950
Vis kunstnerprofil
4.9

Finn P.

Diskotek for voksne

- Dæmpet dinnermusik
- Musikledsagelse til lejlighedssange inkl. velkomst- og velbekommesang (har 300 melodier)
- Skålesan...

Hjemby
Frederikshavn
Prisniveau
Kr. 2.900 - 5.000
Vis kunstnerprofil
2.0

DJ JayJay

Jeg elsker 80' og 90' og kraftfuldt rock. Mange års erfaring siden jeg var 14 .....

Hjemby
Vestervig
Prisniveau
Kr. 3.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Dj Thomas Simonsen

Erfaren dj til voksenfester, bryllup og fødselsdage. En DJ der altid har 100% styr på tingene!

Jeg spiller varieret musik som henvender sig alle...

Hjemby
Vadum
Prisniveau
Kr. 3.500 - 9.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Mobildiskotek Nightlife

Du/I er meget velkommen til at kontakte os, for et uforpligtende tilbud.

Vi står altid til rådighed til netop din fest!

NORDJYLANDS FØRENDE I...

Hjemby
Frederikshavn
Prisniveau
Kr. 1.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er blandt landets mest interessante og største bookingportaler, hvor du kan finde alle betydelige former for kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for firmaer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

At skabe samlingspunktet for interessante entertainere har været idéen med denne portal lige fra begyndelsen, og det således at danskere, der er på jagt efter fuldendt underholdning og musik indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kan søge det de leder efter et enkelt sted og uden at der skal betales yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men derimod bookingportalen der samler alle valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage og booker vores underholdende og dygtige kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra børneunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Vi har derudover et meget bredt udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag Eventzonen står Mogens Birk, der har over femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at lave det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk er mere end bare en portal, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også indbygget YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Eventzonen har også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din profil, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du matcher deres arrangement. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er entertainer eller du er på jagt efter den bedste underholdning til din næste event eller fest, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere