Find DJ til bryllup i Nordjylland her

Med den helt rigtige musik er den festlige atmosfære og et stopfyldt dansegulv til din kommende fest garanteret. En DJ er det helt rigtige valg til denne opgave, så din fest bliver uforglemmelig, og noget dine gæster vil tale om i mange år frem. Her hos Eventzonen har du mulighed for at finde en disk jockey, som spiller netop den musik, du holder af – og så skal humøret hos alle nok stige flere grader ligesom temperaturen på danseskoene.
5.0

Mobildiskotek NightProject

Komplet mobildiskotek inkl. DJ, lyd og lys fra kun 2450,-
- Fødselsdage
- Efterskole-/gymnasiefester
- Firmafester

Er festen for det modne pu...

Hjemby
Pandrup
Prisniveau
Kr. 2.450 - 4.950
Vis kunstnerprofil
4.0

Mobildiskotek Magic Power

- MagicPower leverer mobildiskotek af alle størrelser, og til enhver lejlighed.

✔ Fødselsdage
✔ Bryllupper
✔ Firmafester
✔ Efterskolefester
...

Hjemby
Brønderslev
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Finn P.

Diskotek for voksne

- Dæmpet dinnermusik
- Musikledsagelse til lejlighedssange inkl. velkomst- og velbekommesang (har 300 melodier)
- Skålesan...

Hjemby
Frederikshavn
Prisniveau
Kr. 2.900 - 5.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Dj Thomas Simonsen

Erfaren dj til voksenfester, bryllup og fødselsdage. En DJ der altid har 100% styr på tingene!

Jeg spiller varieret musik som henvender sig alle...

Hjemby
Vadum
Prisniveau
Kr. 3.500 - 9.000
Vis kunstnerprofil
2.0

DJ JayJay

Jeg elsker 80' og 90' og kraftfuldt rock. Mange års erfaring siden jeg var 14 .....

Hjemby
Vestervig
Prisniveau
Kr. 3.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Mobildiskotek Nightlife

Du/I er meget velkommen til at kontakte os, for et uforpligtende tilbud.

Vi står altid til rådighed til netop din fest!

NORDJYLANDS FØRENDE I...

Hjemby
Frederikshavn
Prisniveau
Kr. 1.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
En af landets meget interessante og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen , hvor man finder alle betydelige typer kvalitetsunderholdning til events, arrangementer og fester for private såvel som for firmaer, voksne som børn.

Idégrundlaget for denne portal er at skabe en løsning, der samler spændende og interessante entertainere indenfor alle væsentlige kategorier, så danskere der er på jagt efter den perfekte musik & underholdning, kun behøver at lede ét sted, og det uden at de kommer til at betale ekstra administrationsgebyrer eller andre bookinggebyrer. Eventzonen.dk er bookingportalen, der samler alle valgmulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer igen og booker entertainere hos os.

Vores brede sortiment strækker sig fra ballonklovne til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Tillige har vi et bredt udvalg af bands og musikere indenfor alle spændende kategorier, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har over 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks mest populære bookingsystem til underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke nøjes med blot at være et samlingspunkt imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilkoblet både YouTube og en blog, hvor man kan få idéer og inspiration til alt indenfor events og fester. Eventzonen.dk har i tillæg et stigende antal af personer, som følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så er der også mulighed for forinden at aftale tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du oplever øget interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du kan indsætte videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader en video til din profilside, og derefter vil de lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres fest eller event. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller leder efter god underholdning til dit næste arrangement, så bør du vælge Eventzonen, og det er der 3 gode grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til entertainere