Find DJ til fest i Nordjylland her

5.0

Mobildiskotek NightProject

Komplet mobildiskotek inkl. DJ, lyd og lys fra kun 2450,-
- Fødselsdage
- Efterskole-/gymnasiefester
- Firmafester

Er festen for det modne pu...

Hjemby
Pandrup
Prisniveau
Kr. 2.450 - 4.950
Vis kunstnerprofil
4.9

Finn P.

Diskotek for voksne

- Dæmpet dinnermusik
- Musikledsagelse til lejlighedssange inkl. velkomst- og velbekommesang (har 300 melodier)
- Skålesan...

Hjemby
Frederikshavn
Prisniveau
Kr. 2.900 - 5.000
Vis kunstnerprofil
2.0

DJ JayJay

Jeg elsker 80' og 90' og kraftfuldt rock. Mange års erfaring siden jeg var 14 .....

Hjemby
Vestervig
Prisniveau
Kr. 3.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Dj Thomas Simonsen

Erfaren dj til voksenfester, bryllup og fødselsdage. En DJ der altid har 100% styr på tingene!

Jeg spiller varieret musik som henvender sig alle...

Hjemby
Vadum
Prisniveau
Kr. 3.500 - 9.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Mobildiskotek Nightlife

Du/I er meget velkommen til at kontakte os, for et uforpligtende tilbud.

Vi står altid til rådighed til netop din fest!

NORDJYLANDS FØRENDE I...

Hjemby
Frederikshavn
Prisniveau
Kr. 1.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af landets mest interessante og største portaler til booking, så er Eventzonen stedet, kort sagt alle typer underholdning indenfor events, arrangementer og fester for virksomheder såvel som for private, gamle som unge.

Idéen bag denne bookingportal er at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere således at danskere, som leder efter perfekt musik og underholdning indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kan lede efter det de søger ét og samme sted og det uden at det medfører ekstra administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod portalen hvor alle mulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker underholdende kunstnere hos os.

Det brede sortiment strækker sig fra cirkusartister til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Tillige har Eventzonen.dk et bredt udvalg af bands indenfor enhver kategori, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Manden bag portalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. At skabe landets bedste og foretrukne system til booking af alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end bare portalen, hvor kunstnere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også indbygget både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og idéer til den næste fest eller event. Eventzonen.dk har desuden et voksende community af folk, der følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er det muligt inden en fest eller event at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store muligheder for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst giver vi dig i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du matcher deres event eller fest. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du søger underholdning til dit næste arrangement eller du er en entertainer, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til dygtige entertainere