Find DJ til oktoberfest i Nordjylland her

5.0

Mobildiskotek NightProject

Komplet mobildiskotek inkl. DJ, lyd og lys fra kun 2450,-
- Fødselsdage
- Efterskole-/gymnasiefester
- Firmafester

Er festen for det modne pu...

Hjemby
Pandrup
Prisniveau
Kr. 2.450 - 4.950
Vis kunstnerprofil
2.0

DJ JayJay

Jeg elsker 80' og 90' og kraftfuldt rock. Mange års erfaring siden jeg var 14 .....

Hjemby
Vestervig
Prisniveau
Kr. 3.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Dj Thomas Simonsen

Erfaren dj til voksenfester, bryllup og fødselsdage. En DJ der altid har 100% styr på tingene!

Jeg spiller varieret musik som henvender sig alle...

Hjemby
Vadum
Prisniveau
Kr. 3.500 - 9.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk hører til blandt Danmarks største og mest spændende portaler til booking, for alt det der sker indenfor god underholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for firmaer, gamle som unge.

Ideén bag bookingportalen er at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så folk på jagt efter helstøbt musik og underholdning kan søge det de leder efter ét og samme sted og uden at det medfører yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til bookingen. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men i stedet portalen der samler alle mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos Evenzonen.dk, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg vender tilbage igen og igen og booker underholdende og dygtige entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra ældreunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Derudover har Eventzonen.dk et meget bredt udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange genrer, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle typer underholdning, og Eventzonen.dk er mere end bare portalen, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også indbygget en blog, hvor man kan finde inspiration og ideer til festen og events, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Desuden er der et community på Facebook, der hele tiden vokser, hvor de besøgende følger vores mange entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når der bookes via vores portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så har man også mulighed for inden en fest eller event at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du får netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og overvejer du at registrere dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event. Ønsker du herefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du leder efter en DJ til oktoberfest i Nordjylland eller du er DJ, så vælg Eventzonen.dk. Det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til entertainere.