Find DJ til temafest i Nordjylland her

5.0

Mobildiskotek NightProject

Komplet mobildiskotek inkl. DJ, lyd og lys fra kun 2450,-
- Fødselsdage
- Efterskole-/gymnasiefester
- Firmafester

Er festen for det modne pu...

Hjemby
Pandrup
Prisniveau
Kr. 2.450 - 4.950
Vis kunstnerprofil
2.0

DJ JayJay

Jeg elsker 80' og 90' og kraftfuldt rock. Mange års erfaring siden jeg var 14 .....

Hjemby
Vestervig
Prisniveau
Kr. 3.500 - 7.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Dj Thomas Simonsen

Erfaren dj til voksenfester, bryllup og fødselsdage. En DJ der altid har 100% styr på tingene!

Jeg spiller varieret musik som henvender sig alle...

Hjemby
Vadum
Prisniveau
Kr. 3.500 - 9.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af landets mest interessante og største portaler til booking, så er Eventzonen.dk det rette valg, hvor du kan finde alle relevante genrer indenfor kvalitetsunderholdning til events, fester og arrangementer for virksomheder såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

At udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere har været idegrundlaget med denne portal lige fra starten, og det indenfor alle relevante underholdningskategorier, så danskere som leder perfekt underholdning & musik kan lede efter det de søger ét sted og det uden at det medfører yderligere administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er den bookingportal, der samler alle mulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg kommer igen for at booke underholdende entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra børnemusik til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen har i tillæg et meget bredt udvalg af musikere indenfor alle kategorier, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. At skabe landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være portalen imellem entertainere og deres kunder, der er også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Derudover er der også et voksende community af brugere på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk, at kunstneren bookes direkte, når der bookes via Eventzonens portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er der også gode muligheder for forinden at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode chancer for, at du vil opleve øget interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres fest eller event. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du er på jagt efter en DJ til temafest i Nordjylland eller du er en disc jockey, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der tre meget gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.