Find duo til fest i Nordjylland her

4.9

The Seagulls

The Seagulls er en duo på henholdvis keyboard og Guitar.
The seagulls har leveret musik til en del fester, lige fra guldbryllup til 25 års fødsels...

Kategori
Hjemby
Farsø
Prisniveau
Kr. 6.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
5.0

New Midnight

Orkestret New Midnight er Nordjyllands Populæreste Duo - Top Professionel.

Kategori
Hjemby
Hurup Thy
Prisniveau
Kr. 6.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Hornshøj duo

Lad os hoppe direkte ud på dansegulvet og holde en fest sammen.
Vi er to gutter der er klar på, at sætte gang i din fest. Vi spiller et væld af de...

Kategori
Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 6.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Joanna Jam

Joanna Jam er en akustisk duo, der spiller sange fra før og nu. Der er fokus på den gode stemning og populære sange man kan synge med på.
Joanna J...

Kategori
Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 4.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Jensen & Fisker Duo

Jensen & Fisker Duo tilbyder dig et bredt og alsidigt repertoire.
Forsanger "Søren Jensen" og guitarist "Jens Fisker" har spillet landet tyndt de...

Kategori
Hjemby
Brønderslev
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Duus Duo

Når Duus Duo går på scenen, er der lagt op til en aften med gang i den!
Den Aalborg-baserede duo har mange års erfaring i bagagen, og fortolker ny...

Kategori
Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 5.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget interessante bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , hvor du kan finde alle relevante former for kvalitetsunderholdning til arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, gamle som unge.

Idéen bag portalen har været at udvikle samlingspunktet for spændende entertainere indenfor alle relevante underholdningskategorier, så personer der er på jagt efter perfekt musik og underholdning kun behøver at lede ét sted, og det uden at de behøver betale ekstra administrations- eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke et bookingbureau, men derimod bookingportalen der samler alle mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos Evenzonen, er, at vi har en god trafik af mange kunder, som oven i købet vender tilbage igen og igen for at booke kunstnere hos os.

Sortimentet strækker sig fra voksentrylleri til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Tillige har Eventzonen et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant kategori, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og Eventzonen er mere end et samlingspunkt, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilkoblet både YouTube og en blog med gode idéer og inspiration til alt indenfor fester og events. Der er desuden også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, så er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er det muligt på forhånd at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og overvejer du at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan indsætte lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din kunstnerprofil. Med video på din personlige profilside kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres arrangement. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Om du er på jagt efter underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 gode grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen