Book ensemble nær Holbæk her

Bagsværd Bigband

Ambitiøst og seriøst BigBand med 20 dygtige up and coming musikere i alderen 17-30 år.

Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Bagsværd Basunkor

5 dygtige unge basunister spiller alt fra salmer til pop, jazz og danske sange.

Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Øresund Entertainment Brass

Fleksibel messingensemble til alle event!

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 35.000
Vis kunstnerprofil

Amber trio

Voice, Cello & Piano Trio

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Trio Glimt

Hjertevarme, inderlige og glade pop/jazz/folk sange med iørefaldende medlodier og underfundige, tankevækkende tekster. Musik for voksne mennesker s...

Hjemby
Nyborg
Prisniveau
Kr. 9.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Revivalband

Revivalband er 5 musikalske venner, der har fundet sammen om halv akustisk bandmusik, hvor der er lagt vægt på flerstemmig sang af favoritgrupper s...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Ensemble Sirius

Ensemble Sirius er en  nordisk kvintet, som består af fem unge musiker fra Danmark, Færøerne og Tyskland i en unik instrumentetkonstellation beståe...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 10.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks store og meget spændende bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk med kort sagt alle typer underholdning til fester, arrangementer og events for erhvervsarrangementer såvel som private, børn som voksne.

Formålet med denne bookingportal er at udvikle samlingspunktet for spændende entertainere således, at personer, der søger efter perfekt musik og underholdning indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kan lede efter det de søger ét sted og det uden, at der skal betales yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod portalen hvor alle mulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen og booker underholdende kunstnere.

Sortimentet dækker fra mavedansere til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Eventzonen.dk har tillige et meget bredt udvalg af bands indenfor rigtig mange interessante genrer, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, der står bag bookingportalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. At skabe landets bedste og foretrukne system til booking af alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen er mere end bare et samlingspunkt, som forbinder kunder med entertainere, der er også indbygget en blog med inspiration til events og festen, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Desuden er der også et community på Facebook, som hele tiden vokser, hvor brugerne følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Derudover er det vigtigt at huske, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og planlægger du at registrere dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du vil opleve stigende interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din personlige profilside. Med en eller flere videoer på din personlige profil kan interesserede kunder se dine optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Om du søger et ensemble nær Holbæk eller du selv er en kunstner, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre gode grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...