Book ensemble tæt på Stenløse her

Der er desværre ingen kunstnere under Book ensemble tæt på Stenløse her, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

En af Danmarks meget spændende og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen, hvor man kan finde alle betydelige genrer indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for erhvervsarrangementer såvel som private, gamle som unge.

Bookingportalens idégrundlag er at blive samlingspunktet for spændende og dygtige entertainere indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så danskere, som søger efter fuldendt musik og underholdning, kun skal lede ét sted; og det uden at de behøver betale ekstra administrationsgebyrer eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er i stedet den bookingportal hvor alle mulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vender tilbage igen og igen og booker vores dygtige entertainere.

Udvalget dækker fra voksentrylleri til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Vi har derudover et udvalg af musikere og bands indenfor mange genrer, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idemanden bag Eventzonen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at lave landets mest populære bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være portalen mellem kunde og entertainer, men har også tilkoblet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Desuden er der et stigende antal brugere på Facebook, hvor brugerne følger vores mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er desuden vigtigt at huske, at bookingen sendes direkte til entertaineren, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er der også muligheder for på forhånd at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever øget interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis i de første to måneder, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din personlige profilside. Hvis du vælger at få videoer på din profil, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du matcher deres arrangement. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Om du selv er artist eller du er på jagt efter et ensemble i nærheden af Stenløse, så bør du vælge Eventzonen, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...