Book ensemble nær Vordingborg her

Bagsværd BigBand

Ambitiøst og seriøst BigBand med 20 dygtige up and coming musikere i alderen 17-30 år.

Kategori
Hjemby
Bagsværd
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er blandt landets mest spændende og største bookingportaler med kort sagt alle typer underholdning til fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som privatpersoner, gamle som unge.

At udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere har været idégrundlaget med portalen fra begyndelsen, og det indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så danskere, der er på jagt efter ideel musik og underholdning, kun har brug for at lede ét sted; uden at de skal betale yderligere bookingomkostninger eller andre administrationsgebyrer. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er derimod portalen hvor alle valgmulighederne samles. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen og booker dygtige kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra stand-up komikere til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Tillige har vi et meget bredt udvalg af bands indenfor enhver kategori, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der står bag portalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle slags underholdning, og derudover skal Eventzonen være mere end blot portalen, hvor kunstnere og deres kunder forbindes. Derfor er der også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Eventzonen.dk har i tillæg et voksende community af personer, som følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er der også mulighed for forinden at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og ønsker du at registrere dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever øget interesse. Senere giver vi dig i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din profilside. Har du videoer på din profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres event. Ønsker du derefter ikke at have en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller leder efter et ensemble tæt på Vordingborg, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...