Find festorkester i nærheden af Brædstrup her

KraghBand

KRAGH BAND, har tilsammen mere end 90 års erfaring som udøvende musikere.
Denne erfaring er jeres garanti for, at KRAGH BAND altid levere god og u...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

BackTrack

BackTrack er det foretrukne band til jeres fest! Vi specialiserer os i bryllupper - og ved hvordan vi får dine gæster ud på dansegulvet!
I “Bac...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 10.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Tailors

Vi glæder os til at gi den gas til dit næste halbal, firmafest, julefrokost, byfest, fødselsdag, bryllup, kobberbryllup, guldbryllup og meget mer...

Hjemby
Hovedgård
Prisniveau
Kr. 9.000 - 18.500
Vis kunstnerprofil
5.0

All Time Jazz Band

All Time Jazz Band spiller traditionel jazz og New Orleans jazz med et touch af swing, en dråbe blues og flere vokalarrangementer.

All Time Jaz...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 10.500 - 12.000
Vis kunstnerprofil
4.7

The Bacons

Jydsk Festband der levere dinner og dansemusik af høj kvalitet.
Duo, Trio, Kvartet og 5 Mands partyband

Bryllup, Fødselsdage, Firmafester, Byf...

Hjemby
Hornsyld
Prisniveau
Kr. 8.500 - 25.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Akusticats

Vi er fire konservatorieuddannede musikere, som elsker at starte en fest.
Vores akustiske set-up giver mulighed for at danse og snakke i samme lok...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 9.500 - 19.000
Vis kunstnerprofil
5.0

COUNTERS Trio

COUNTERS - når det skal være helt i top.
Gang i dansegulvet med flotte musikalske arrangementer, og 3 super stærke solister i front - og samtidig...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 9.000 - 17.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Hang Loose

Over 20 års erfaring har vi i Hang Loose. Og i alle årene har vi formået at holde en fest med en god blanding af pop og rock fra 60´erne og frem ti...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 8.000 - 21.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Andreas & Company

Andreas & Company.

Består af 4 friske gutter, som brænder for at gøre dit arrrangement til en succes.

3 ord der beskriver bandet bedst.

*...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 12.000 - 45.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Det Sorte Får

Hejsa...
Vi hedder "Det Sorte Får".
Vi har specialiseret os i at skabe en hyggelig feststemning uanset hvor og til hvilket arrangement vi spiller...

Hjemby
Hammel
Prisniveau
Kr. 7.500 - 25.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Ingvar & Bandet

INGVAR & BANDET spiller alt god rock, pop, folk og blues fra 50´erne og 60´erne -. Flotte trestemmige vokalarrangementer i pop numrene og to forryg...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

The Works

The Works er et liveband med mange jobs i baggagen. Sammenspillet er unikt og bandet har sit helt eget swing med rødderne dybt begravet i den Ameri...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 16.000 - 24.000
Vis kunstnerprofil
5.0

DANSABEL

DANSABEL er et liveband, som i allerhøjeste grad lever op til sit navn, da ordet i sin oprindelige form betegner musik, der er god at danse til. De...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 12.500 - 30.000
Vis kunstnerprofil
4.8

4-to-one

Skal jeres fest være en musikoplevelse ud over det sædvanlige? Så er 4-to-one et suverænt valg!
Vi er 5 professionelle musikere med masser af erf...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 12.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Hit'Shake

Så er der lagt op til total fest med superbandet HIT’SHAKE, der trykker den vildt af, med de fedeste hits fra 70’erne op til de nyeste hits. Kort s...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 6.000 - 30.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Dansekassen

DANSEKASSEN er et top-tjekket 6-9-mandsorkester, bestående af erfarne konservatorieuddannede musikere!
Musikken spænder bredt - lige fra 60'ernes ...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 24.125 - 39.125
Vis kunstnerprofil
5.0

Funked Up

Funked Up er et energisk partyband fra Aarhus, bestående af fire musikere, der hver især besidder stor musikalsk erfaring.
Vi spiller til enhver ...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 12.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Party Planet

Party Planet er det HELT rigtige valg til jeres fest/spillested/festival
Vores fest stopper ikke ved scenekanten!

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 15.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Zinders

Zinders er et af Danmarks bedste partybands med et kæmpe repertoire.
Zinders kan spille for alt fra helt små arrangementer til arrangementer med f...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 8.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Den jeg elsker

"Den jeg elsker" er blevet et af Danmarks foretrukne byllupsband, men vi spiller også til fødselsdage, firmafester, byfester, julefrokoster, halbal...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 9.000 - 17.500
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er stedet med masser af kompetente kunstnere til dit kommende store party og udvalget og variationen er så stor, at du kan finde en masse nye ideer og inspiration til den perfekte underholdning til din begivenhed. Det er nemt at tage kontakt til den du vil booke, og sammen kan I lægge jer fast på programmet for underholdningen.
Med dygtige kunstnere kan du sikre, at dit arrangement får lige præcist det ekstra der er nødvendigt, for at dit party bliver uforglemmeligt. Og her på Eventzonen kan du finde et enormt udvalg af kunstnere, der kan hjælpe med til at løse opgaven.

Når der skal skabes godt humør og der skal være fyldt helt op på dansegulvet, så vil et band være den oplagte stemningsskaber til festen. Og hvis du lader bandet spille allerede under spisningen, så er der med sikkerhed en fantastisk fest allerede fra dine gæster sætter sig til rette. Hvad enten du foretrækker pop, rock, jazz, blues eller andre af de mange andre stilarter har vi altid et band til dit arrangement – og har du nogle yndlingssange som bare skal spilles, så er det bare at nævne det for dit udvalgte band.

Eventzonen er en portal til booking, der hører til blandt Danmarks største og mest spændende, hvor man kan finde alle betydelige former for underholdning til arrangementer, events og fester for private såvel som for firmaer, unge som gamle.

Formålet med bookingportalen er at udvikle samlingspunktet for spændende entertainere så danskere, som søger efter den fuldendte musik og underholdning, indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kan lede efter det de søger et enkelt sted og det uden at der skal betales ekstra administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men portalen der samler valgmulighederne. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke dygtige og underholdende entertainere.

Sortimentet dækker fra dansere til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Eventzonen.dk har i tillæg et udvalg af musikere og bands indenfor enhver kategori, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag portalen, og Mogens har masser af erfaring med booking af alle slags underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning, og derudover skal Eventzonen være meget mere end samlingspunktet, hvor kunstnere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også tilknyttet både YouTube samt en blog, hvor man kan finde ideer til den næste event eller fest. Der er desuden også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, så er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så er det muligt inden en fest eller event at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og ønsker du at oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er gratis de to første måneder, hvor du kan uploade billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en video på din profil, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne vurdere, om du matcher deres event. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er festorkester eller du er på jagt efter festorkestre tæt på Brædstrup, så vælg Eventzonen.dk, og det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige kunstnere.