Find festorkester i nærheden af Brædstrup her

Old Boys Big Band

Old Boys Big Band spiller overalt i Danmark til vidt forskellige typer af arrangementer for private og offentlige virksomheder, til Riverboat Jazz ...

Kategori
Hjemby
Bryrup
Prisniveau
Kr. 12.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Tailors

Vi glæder os til at gi den gas til dit næste halbal, firmafest, julefrokost, byfest, fødselsdag, bryllup, kobberbryllup, guldbryllup og meget mer...

Hjemby
Hovedgård
Prisniveau
Kr. 7.500 - 18.500
Vis kunstnerprofil
5.0

All Time Jazz Band

All Time Jazz Band spiller traditionel jazz og New Orleans jazz med et touch af swing, en dråbe blues og flere vokalarrangementer.

All Time Jaz...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 10.500 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Rock N' Stones

It's only Rock N' Roll og vi elsker det!

På tværs af generationer mødes gruppens medlemmer fra Rock N' Stones om den legendariske musik fra Roll...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 8.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
4.8

The Bacons

Jydsk Festband der levere dinner og dansemusik af høj kvalitet.
Duo, Trio, Kvartet og 5 Mands partyband

Bryllup, Fødselsdage, Firmafester, Byf...

Hjemby
Hornsyld
Prisniveau
Kr. 8.500 - 25.000
Vis kunstnerprofil
5.0

COUNTERS Trio

COUNTERS - når det skal være helt i top.
Gang i dansegulvet med flotte musikalske arrangementer og 3 stærk solist front - og samtidig garanti for...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 11.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Akusticats

Vi er fire konservatorieuddannede musikere, som elsker at starte en fest.
Vores akustiske set-up giver mulighed for at danse og snakke i samme lok...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 9.500 - 19.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Det Sorte Får

Hejsa...
Vi hedder "Det Sorte Får".
Vi har specialiseret os i at skabe en hyggelig feststemning uanset hvor og til hvilket arrangement vi spiller...

Hjemby
Hammel
Prisniveau
Kr. 7.500 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Hit'Shake

Så er der lagt op til total fest med superbandet HIT’SHAKE, der trykker den vildt af, med de fedeste hits fra 70’erne op til de nyeste hits. Kort s...

Hjemby
Århus
Prisniveau
Kr. 6.000 - 30.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Party Planet

Party Planet er det HELT rigtige valg til jeres fest/spillested/festival
Vores fest stopper ikke ved scenekanten!

Hjemby
Århus
Prisniveau
Kr. 15.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil

ABSOLUTE 80'S

ABSOLUTE 80's
80'er fest for fulde gardiner!!
Et fedt show, tårnhøj musikalitet og med garanti en fantastisk aften.

Hjemby
Århus
Prisniveau
Kr. 5.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

CRAZY CHRISTMAS

Hvis julemanden droppede jobbet for at blive rockstar, så ville det se sådan her ud!
Har du altid tænkt at julen godt kunne bruge et los i røven o...

Hjemby
Århus
Prisniveau
Kr. 5.000 - 30.000
Vis kunstnerprofil
4.6

ABSOLUTE PARTY

Book bandet der kan spille ALT!
ABSOLUTE PARTY består af nogle af landets dygtigste musikere, hvilket giver os muligheden for at skræddersy musikk...

Hjemby
Århus
Prisniveau
Kr. 5.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

OKTOBERFEST MED BIER BAR BOYS

Bier Bar Boys Oktoberfest, afterskitema eller bare en fest med besøg fra verdens bedste band.
Skal den have fuld Lederhosen, sing a long og tyske ...

Hjemby
Århus
Prisniveau
Kr. 5.000 - 30.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Zinders

Zinders er et af Danmarks bedste partybands med et kæmpe repertoire.
Zinders kan spille for alt fra små arrangementer til arrangementer med flere ...

Hjemby
Århus
Prisniveau
Kr. 8.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Den Vildeste Trio

"Den Vildeste Trio" (tidl. Panduro Trio) er festorkesteret, der oser af energi og spilleglæde! En sprængfarlig cocktail, der med stort musikalsk ov...

Hjemby
Århus
Prisniveau
Kr. 14.500 - 17.500
Vis kunstnerprofil
4.9

Det Vildeste Band!

Dette orkester er specielt skræddersyet til at fuldende en aften i de perfekte rammer!

Alle er professionelle musikere fra det etablerede musikm...

Hjemby
Århus
Prisniveau
Kr. 24.500 - 30.000
Vis kunstnerprofil

DANSABEL

DANSABEL er et liveband, som i allerhøjeste grad lever op til sit navn, da ordet i sin oprindelige form betegner musik, der er god at danse til. De...

Hjemby
Århus
Prisniveau
Kr. 12.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Den jeg elsker

"Den jeg elsker" er blevet et af Danmarks foretrukne byllupsband, men vi spiller også til fødselsdage, firmafester, byfester, julefrokoster, halbal...

Hjemby
Århus
Prisniveau
Kr. 9.000 - 17.500
Vis kunstnerprofil

De Originale Kopier

Danmarks mest originale party-band! De Originale Kopier leverer festlig stemning med 3 x ukulele og flerstemmig sang. Både som afdæmpet baggrundsmu...

Hjemby
Århus
Prisniveau
Kr. 5.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er stedet med masser af kompetente kunstnere til dit kommende store party og udvalget og variationen er så stor, at du kan finde en masse nye ideer og inspiration til den perfekte underholdning til din begivenhed. Det er nemt at tage kontakt til den du vil booke, og sammen kan I lægge jer fast på programmet for underholdningen.
Med dygtige kunstnere kan du sikre, at dit arrangement får lige præcist det ekstra der er nødvendigt, for at dit party bliver uforglemmeligt. Og her på Eventzonen kan du finde et enormt udvalg af kunstnere, der kan hjælpe med til at løse opgaven.

Når der skal skabes godt humør og der skal være fyldt helt op på dansegulvet, så vil et band være den oplagte stemningsskaber til festen. Og hvis du lader bandet spille allerede under spisningen, så er der med sikkerhed en fantastisk fest allerede fra dine gæster sætter sig til rette. Hvad enten du foretrækker pop, rock, jazz, blues eller andre af de mange andre stilarter har vi altid et band til dit arrangement – og har du nogle yndlingssange som bare skal spilles, så er det bare at nævne det for dit udvalgte band.

Eventzonen er en portal til booking, der hører til blandt Danmarks største og mest spændende, hvor man kan finde alle betydelige former for underholdning til arrangementer, events og fester for private såvel som for firmaer, unge som gamle.

Formålet med bookingportalen er at udvikle samlingspunktet for spændende entertainere så danskere, som søger efter den fuldendte musik og underholdning, indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kan lede efter det de søger et enkelt sted og det uden at der skal betales ekstra administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men portalen der samler valgmulighederne. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke dygtige og underholdende entertainere.

Sortimentet dækker fra dansere til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Eventzonen.dk har i tillæg et udvalg af musikere og bands indenfor enhver kategori, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag portalen, og Mogens har masser af erfaring med booking af alle slags underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning, og derudover skal Eventzonen være meget mere end samlingspunktet, hvor kunstnere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også tilknyttet både YouTube samt en blog, hvor man kan finde ideer til den næste event eller fest. Der er desuden også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, så er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så er det muligt inden en fest eller event at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og ønsker du at oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er gratis de to første måneder, hvor du kan uploade billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en video på din profil, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne vurdere, om du matcher deres event. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er festorkester eller du er på jagt efter festorkestre tæt på Brædstrup, så vælg Eventzonen.dk, og det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige kunstnere.