Foredragsholdere i nærheden af Esbjerg med foredrag om forfatterskab

Mikael Vittrup

Levende foredrag som beskriver oplevelsen af at blive ramt af en hjerneskade, med alvor, humor og fandenivoldskhed. Mening, livsglæde, bekymringer ...

Hjemby
Vejen
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

Et forfatter foredrag om den personlige udvikling i at undersøge sit forhold til penge, og som giver dig, som publikum, tid og rum til at lege med ...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 8.000
Vis kunstnerprofil

Henrik Strube

Personligt engagerede foredrag, der afsluttes lille koncert.
1. Violinbyggeren. Bygger på virkelige hændelser - min roman om den drabsdømte narkoo...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
En af landets meget spændende og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen , kort sagt alle relevante typer underholdning indenfor fester, arrangementer og events for private såvel som for virksomheder, unge som gamle.

Idégrundlaget for denne portal har været at skabe et samlingspunkt for interessante entertainere indenfor enhver relevant kategori, så danskere som er på jagt efter den helstøbte musik og underholdning, ikke går forgæves men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i ekstra gebyrer til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, men portalen der samler alle valgmulighederne. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke underholdende kunstnere.

Udvalget strækker sig fra juleunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. I tillæg har vi et bredt udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant genre, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idémanden bag bookingportalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle slags underholdning. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks bedste system til booking af underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end en portal, hvor entertainere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også tilknyttet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Der er desuden også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er det muligt i god tid at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever en øget interesse. Senere får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige profilside. Med en eller flere videoer på din profil kan potentielle kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Om du leder efter god underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, så vælg Eventzonen. Det er der 3 helt klare grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...