Forfatterskab i Jylland

Mikael Vittrup

Levende foredrag som beskriver oplevelsen af at blive ramt af en hjerneskade, med alvor, humor og fandenivoldskhed. Mening, livsglæde, bekymringer ...

Hjemby
Vejen
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, der er blandt landets største og mest interessante, hvor man kan finde alle betydelige typer underholdning til fester, arrangementer og events for private såvel som for firmaer, gamle som unge.

Portalens formål har hele tiden været at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere så danskere på jagt efter den perfekte musik og underholdning, indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun skal søge ét enkelt sted, uden det fører til yderligere gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men i stedet bookingportalen der samler alle valgmulighederne. Entertainerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage og booker underholdende og dygtige entertainere hos os.

Vores brede udvalg strækker sig fra ballonklovne til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. I tillæg har vi et meget bredt udvalg af musikere og bands indenfor enhver genre, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag portalen, og Mogens har masser af kendskab til booking af alle typer underholdning efter mere end 15 år i branchen. Målet for Mogens Birk er at lave det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen er mere end bare en portal, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også indbygget en blog med inspiration til events og festen, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen.dk har desuden et voksende antal af personer, som følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når der bookes igennem Eventzonens portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så har man også mulighed for inden en fest eller event at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Har du video på din profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres arrangement. Ønsker du herefter ikke at fortsætte med betalingsprofilen, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er entertainer eller du er på jagt efter underholdning til dit næste arrangement, skal du vælge Eventzonen. Det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...