Find foredragsholder i København med foredrag om historie her

Tim Panduro

Asocial. Nazisterne hæftede betegnelsen på mere end 2000 danske mænd, der blev arresteret i slutningen af besættelsen. 430 af dem blev sendt i kz-l...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Martin Lund

Journalist, forfatter og historienørd.

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Svend Rybner

Svend er historiker, forfatter, oversætter, rejseleder, festivalarrangør og foredragsholder, og du kender ham måske som fodboldekspert på TV2 News,...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Mogens Højstrup

Foredrag. Mit liv med Søværnet i 3 generationer. En fortælling om en hundrede års periode om min farfar min Far og mig selv.

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil
Den dygtige foredragsholder evner at fange sine tilskuere, og gør det tit med en medrivende historie. Foredraget er det samme som den medrivende fortælling, og er I på udkig efter en dygtig foredragsholder, så finder du sikkert ikke et større udbud, end tilfældet er her på Eventzonen. Vi er en af landets mest omfangsrige portaler, når det kommer til underholdning, musik og altså også foredrag. Det er aldeles let for dig at tage kontakt til foredragsholdere via siden, og derefter fastslås pris, detaljer og yderligere vilkår indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Ligeledes er det her, I aftaler, hvad foredraget skal indeholde – og alle de øvrige omstændigheder omkring arrangementet. Efter dette skal du bare have gjort menneskene omkring dig opmærksomme på foredraget, så der dukker et talrigt publikum op, når det skal løbe af stablen. Og helst et publikum, som vil synes at temaet eller temaerne for foredraget er spændende og inspirerende. En spændende og levende foredragsholder der evner at involvere publikum, det er nogle af ingredienserne, der sikrer en vellykket foredragsaften, og tilskuere, som brænder for at deltage og blive mere oplyst om det pågældende tema. Det er op til dig at få tilhørerne på plads. Men med Eventzonen.dk finder du med garanti en række foredragsholdere, som kan dække mange vidt forskellige temaer.

Eventzonen er blandt Danmarks mest interessante og største portaler til booking, hvor man kan finde alle relevante former for underholdning til fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som for private, børn som voksne.

At skabe et samlingspunkt for interessante entertainere har været formålet med denne portal fra begyndelsen, og det indenfor enhver betydelig kategori, så personer som er på jagt efter den fuldendte musik og underholdning, kun har brug for at lede ét sted, og det uden at de kommer til at betale yderligere administrationsgebyrer eller andre bookinggebyrer. Vi er bookingportalen, som samler mulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke dygtige entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra børnemusik til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Derudover har vi et stort udvalg af bands og musikere indenfor mange spændende kategorier, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe landets bedste system til booking af underholdning, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen ikke kun ønsker at være samlingspunktet imellem entertainere og deres kunder, der er også indbygget en blog med gode ideer til events og festen, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Eventzonen.dk har desuden et stigende antal af personer, som følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så har du også god mulighed for forinden at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din personlige profil kan potentielle kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres fest eller event. Vil du herefter ikke fortsætte med betalingsprofilen, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du søger foredragsholdere i København med foredrag om historie eller du er en foredragsholder, så vælg Eventzonen.dk, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...