Historie i Nordjylland

Der er desværre ingen kunstnere under Historie i Nordjylland, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Hvad er karakteristisk for en dygtig foredragsholder? Jo, han eller hun skal kunne fange sine tilskuere med sin historie. Ofte er det selve fortællingen, der også er selve foredraget, og har I brug for en interessant foredragsholder, så finder I næppe et mere omfattende katalog at vælge imellem, end det I finder her på Eventzonen. Vi er en af Danmarks største portaler, hvad angår underholdning, musik og altså også foredrag. Når du bruger vores tjeneste, så vil du opdage, at det er ganske let at få kontakt med de foredragsholdere du synes er interessante, og herefter fastlægger du og foredragsholderen så indbyrdes reservationen. Endvidere er det her, I aftaler, hvad foredraget skal handle om – og alle de andre omstændigheder omkring arrangementet. Når du har foredragsholderen reserveret og indholdet på plads, så kan du gå i gang med at promovere begivenheden, så du ved, der tropper et talstærkt publikum op. En gruppe tilskuere, som mener, at foredraget drejer sig om noget interessant. Skal foredragsaftenen blive succesfuld, har I brug for en fængslende foredragsholder, som er i stand til at få sine tilhørere med, og publikum, som ønsker at være med og blive mere oplyst om det pågældende tema. At skaffe publikummet er op til dig, men via Eventzonen.dk får du med sikkerhed adgang til en masse forskellige foredragsholdere, som kan dække mange helt forskellige emner.

Eventzonen er en portal til booking, som er en af landets største og mest spændende, hvor man kan finde alle relevante genrer indenfor underholdning til arrangementer, events og fester for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Formålet med denne bookingportal har været at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere indenfor alle relevante underholdningskategorier, så danskere på jagt efter helstøbt underholdning og musik kan lede efter det de søger ét sted og uden at det fører til yderligere administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er i stedet portalen hvor mulighederne samles. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos Evenzonen, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg kommer tilbage igen og igen og booker underholdende kunstnere hos os.

Sortimentet strækker sig fra cirkusartister og -klovne til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen.dk et udvalg af bands indenfor enhver relevant kategori, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk er manden bag bookingportalen, og han har stor erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen er meget mere end bare en portal, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilkoblet YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Eventzonen har også et voksende community af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er det muligt inden en event eller fest at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du matcher deres fest eller event. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du selv er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere i Nordjylland med foredrag om historie, skal du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 gode grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...