Historie i Sønderjylland

Der er desværre ingen kunstnere under Historie i Sønderjylland, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Den dygtige foredragsholder evner at gribe sine tilskuere, og gør det tit med en fængende fortælling. Foredraget er lig med den spændende fortælling, og er I på jagt efter en vedkommende foredragsholder, så finder du nok ikke flere valgmuligheder, end det er tilfældet her hos Eventzonen. Vi er en af Danmarks største portaler, hvad angår underholdning, musik og altså også foredrag. Det er aldeles let for dig at kontakte foredragsholdere via siden, og booking aftales så selv mellem dig og foredragsholderen. Her aftaler I ligeledes det emne eller de temaer, som foredraget skal handle om. Derefter skal du blot gøre reklame for det spændende foredrag, så der er et talstærkt publikum på plads til foredraget. En gruppe tilhørere, som er fascineret af foredragets tema. En karismatisk og tilstedeværende foredragsholder der evner at involvere publikum, det er nogle af finesserne, der sikrer en succesfuld foredragsaften, og endvidere en gruppe tilskuere, der ønsker at deltage, fordi de ikke blot vil underholdes, men også vil blive mere vidende om emnet. At få fat i et passende antal tilskuere er en vigtig opgave, men gennem Eventzonen, får du støtte til at komme godt i gang med valget af den rette foredragsholder, som kan komme omkring en masse vidt forskellige emner.

En af landets meget spændende og store bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , hvor man kan finde alle relevante genrer indenfor god underholdning til fester, arrangementer og events for firmaer såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Portalens idegrundlag er at blive samlingspunktet for dygtige og interessante entertainere så personer, der søger efter den perfekte underholdning & musik, indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun skal søge ét sted, uden at de behøver betale ekstra bookingomkostninger eller andre administrationsgebyrer. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er i stedet den bookingportal hvor alle mulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen.dk, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der tillige kommer igen og booker vores dygtige og underholdende kunstnere.

Vores store sortiment strækker sig fra stand-up komikere til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen.dk et meget bredt udvalg af bands indenfor enhver kategori, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der står bag portalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end blot portalen, hvor kunstnere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også tilknyttet både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få ideer til den næste fest eller event. Eventzonen.dk har i tillæg et voksende antal af folk, der følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at entertaineren bookes direkte, når der bookes igennem Eventzonen, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er det muligt forinden at drøfte yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store chancer for, at du oplever øget interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan indsætte billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du indsætter video til din profil, og derefter vil de lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du selv er foredragsholder eller du er på jagt efter foredragsholdere i Sønderjylland med foredrag om historie, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...