Book irsk folkemusik nær Gørlev her

5.0

Frederiksens Festmusik

Festmusik og underholdning med kvalitet, nærvær og omtanke. Musik under spisning med akustisk guitar og sang bagefter til dans med backing - Under ...

Hjemby
Glumsø
Prisniveau
Kr. 3.000 - 9.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Half & Half

Half & Half
En duo der spiller nærværende autentisk og festlig livemusik.
Et bredt repertoire,(Irsk,Country,50',60',70'er,folk,rock,blues.)
To...

Kategori
Hjemby
Ringsted
Prisniveau
Kr. 4.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Aagaard & Klarskov

Aagaard & Klarskov er en folkemusikduo der spiller smukke instrumentalnumre og gode sange

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 6.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Kristian Friis

Hvem er denne Kristian Friis?
Udover musiker, entertainer, foredragsholder, komponist, gøgler, lærer, skuespiller er han en person der er i stand ...

Hjemby
Broby
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

WESTFALL & GRAND - topunderholdning med kendte sange

WESTFALL & GRAND leverer de kendte sange, som alle elsker og kan synge med på, på deres helt egen måde. Med musikalsk overskud, masser af energi, e...

Hjemby
Værløse
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

JESPER BRAAE

Søger du en yderst rutineret musiker eller DJ, som kan spille det hele, så skriv her og få et uforpligtende tilbud.

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 2.000 - 11.000
Vis kunstnerprofil

Brian & Hlynur party duo

Brian & Hlynur - Party Duo. Ikke så mange dikkedarer, vi skåler med publikum og holder en fest, med sange som folk kender. Også mulighed for at boo...

Kategori
Hjemby
Broager
Prisniveau
Kr. 4.500 - 12.500
Vis kunstnerprofil
4.9

Michael Wedgwood

Sanger med akustisk guitar, og stor erfaring.
Hans repertoire gør en begivenhed, et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.500
Vis kunstnerprofil
4.9

Wedgwood Duo

Musikere med stor erfaring, hvis repertoire gør et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
Fra 60'er musik til irsk folk, ro...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Full Circle

Full Circle´s speciale er den irske folkemusik.
Hvis det ønskes, mestrer gruppen også stilarter som akustisk guitarbaseret rock a´la´Clapton unplu...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.800 - 8.300
Vis kunstnerprofil
5.0

Jens Stage

Økologisk, samtalevenligt guitarmusik & sang, - spillet med indlevelse.
- Ingen playback, rytmeboks og "japanske arrangementer" er tilsat mit musi...

Hjemby
Aars
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
Musik er uundværligt til en fest, og det er, hvad enten det er til at skabe stemning under middagen, eller dansegulvet skal være proppet med dine muntre gæster ud til morgenstunden. Og du finder altid på Eventzonen meget dygtige musikere, der netop tilbyder det, du ønsker. Hos Eventzonen kan vi tilbyde det bredeste udvalg af musik og artister i Danmark, uanset om det er til fest eller andre arrangementer, hvor musikken er alfa og omega. Hos Eventzonen kan du som regel høre forskellige eksempler på den musik, som de musikere, du påtænker at booke, spiller. Du kan dermed træffe den helt rigtige beslutning. Og en booking hos Eventzonen går endda hurtigt, for her booker du musikeren direkte.

Eventzonen.dk er blandt landets største og mest interessante portaler med alt, hvad der rører sig indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for firmaer såvel som privatpersoner, gamle som unge.

Idégrundlaget for bookingportalen har været at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere således, at folk, som er på jagt efter fuldendt underholdning og musik indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal lede ét sted, uden det medfører yderligere gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er derimod en portal hvor valgmulighederne samles. Kunstnerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet kommer tilbage igen og igen for at booke vores dygtige entertainere.

Det brede udvalg strækker sig fra klovne til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Eventzonen har derudover et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant kategori, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, der står bag portalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle former underholdning. Målet for Mogens Birk er at lave det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være en portal mellem kunde og kunstner, men har også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Desuden er der også et community på Facebook, som hele tiden stiger, hvor brugerne følger vores mange entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er desuden vigtigt at huske, at en booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så er det muligt i god tid at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og planlægger du at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode chancer for, at du oplever en stigende interesse. Senere får du i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige profilside. Med en eller flere videoer på din profilside kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du passer godt til deres arrangement. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Uanset om du selv er artist eller søger irsk folkemusik tæt på Gørlev, så bør du vælge Eventzonen, og det er der 3 meget gode grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker via Eventzonen.dk.