Find irsk folkemusik i nærheden af Horsens her

5.0

Kim Dobbelt A

Pressemeddelelse

Kim Dobbelt A sikrer med sin musik udført på akustisk guitar og vokal, den perfekte stemning til festen, cafeen, baren, og bode...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

JESPER BRAAE

Søger du en yderst rutineret musiker eller DJ, som kan spille det hele, så skriv her og få et uforpligtende tilbud.

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 2.000 - 11.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Wedgwood Duo

Musikere med stor erfaring, hvis repertoire gør et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
Fra 60'er musik til irsk folk, ro...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Michael Wedgwood

Sanger med akustisk guitar, og stor erfaring.
Hans repertoire gør en begivenhed, et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Full Circle

Full Circle´s speciale er den irske folkemusik.
Hvis det ønskes, mestrer gruppen også stilarter som akustisk guitarbaseret rock a´la´Clapton unplu...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.800 - 8.300
Vis kunstnerprofil
4.9

Max Wolff

"Vaskeægte musik fra pladespillerens tid, hvor musikken bliver spillet med stil, nærvær og lidt af sjælen fra de langhårede 70’ere.

Med et cool ...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Kristian Friis

Hvem er denne Kristian Friis?
Udover musiker, entertainer, foredragsholder, komponist, gøgler, lærer, skuespiller er han en person der er i stand ...

Hjemby
Broby
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Jens Stage

Økologisk, samtalevenligt guitarmusik & sang, - spillet med indlevelse.
- Ingen playback, rytmeboks og "japanske arrangementer" er tilsat mit musi...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

André Vejby

Vil du optimere stemningen til netop din fest? Erfaren sanger og guitarist spiller udelukkende hits til dansen eller/og middagen :-)

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

PAUL HOLMAN

Live Music....
Oprindelig fra Dublin i Ireland, har boet i DK i mere end 30 år.
Jeg spiller nærværende, autentisk og festlig livemusik.
Bredt re...

Hjemby
Ringsted
Prisniveau
Kr. 2.750 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.
Musik til begravelse , bisættelse , bryllup , firmaevent m.fl.

Kategori
Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

WESTFALL & GRAND - topunderholdning med kendte sange

WESTFALL & GRAND leverer de kendte sange, som alle elsker og kan synge med på, på deres helt egen måde. Med musikalsk overskud, masser af energi, e...

Hjemby
Værløse
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Boris T G

Jeg er uddannet guitarist , Sanger og er en særdeles alsidig musiker./ spille keyboard and synth/

Samtidig har jeg udviklet et “One Man Band”, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Hvad enten det er er som baggrundsstemning under maden eller som underholdning, der fylder dansegulvet fra start til slut, så finder du dygtige artister, der kan klare opgaven her på Eventzonen.dk. Her hos Eventzonen.dk har vi landets bredeste udvalg af musik og musikere til fester eller andre begivenheder, hvor musik kan bidrage til stemningen. Du aftaler hele forløbet med musikeren selv, og som oftest kan du høre eller se klip, før du afgør, hvem der skal stå for underholdningen.

Eventzonen er en bookingportal, der er en af Danmarks største og mest spændende med alt, hvad der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til events, fester og arrangementer for private såvel som firmaer, unge som gamle.

Idéen bag bookingportalen er at skabe løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så danskere, som er på jagt efter fuldendt underholdning og musik, kun skal lede ét enkelt sted, uden det medfører ekstra gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er i stedet den bookingportal hvor mulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage og booker underholdende og dygtige entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra serveringsteater til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Vi har derudover et udvalg af bands indenfor mange interessante genrer, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag bookingportalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle typer underholdning. At lave landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen.dk være meget mere end bare en portal, hvor kunder og kunstnere forbindes. Derfor er der også tilkoblet videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Eventzonen.dk har i tillæg et voksende community af folk, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så har du også mulighed for på forhånd at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader en video til din personlige profil, og derefter vil de hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres fest eller event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke vil have betalingsprofilen.

Om du er på jagt efter irsk folkemusik i nærheden af Horsens eller du selv er en kunstner, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere.