Find irsk folkemusik i Jylland her

4.9

Michael Wedgwood

Sanger med akustisk guitar, og stor erfaring.
Hans repertoire gør en begivenhed, et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.500
Vis kunstnerprofil
4.9

Wedgwood Duo

Musikere med stor erfaring, hvis repertoire gør et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
Fra 60'er musik til irsk folk, ro...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Jens Stage

Økologisk, samtalevenligt guitarmusik & sang, - spillet med indlevelse.
- Ingen playback, rytmeboks og "japanske arrangementer" er tilsat mit musi...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Max Wolff

"Vaskeægte musik fra pladespillerens tid, hvor musikken bliver spillet med stil, nærvær og lidt af sjælen fra de langhårede 70’ere.

Med et cool ...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

JESPER BRAAE

Søger du en yderst rutineret musiker eller DJ, som kan spille det hele, så skriv her og få et uforpligtende tilbud.

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 2.000 - 11.000
Vis kunstnerprofil

The Islanders

Autentisk skotsk og irsk folkemusik! Et professionelt og erfaren band, som forstår at sætte gang i en fest.

Kategori
Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 6.000 - 16.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Kim Dobbelt A

Pressemeddelelse

Kim Dobbelt A sikrer med sin musik udført på akustisk guitar og vokal, den perfekte stemning til festen, cafeen, baren, og bode...

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Full Circle

Full Circle´s speciale er den irske folkemusik.
Hvis det ønskes, mestrer gruppen også stilarter som akustisk guitarbaseret rock a´la´Clapton unplu...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.800 - 8.300
Vis kunstnerprofil
5.0

André Vejby

Vil du optimere stemningen til netop din fest? Erfaren sanger og guitarist spiller udelukkende hits til dansen eller/og middagen :-)

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Hos os finder du altid engagerede musikere, der opfylder dine ønsker til musik til dit næste arrangement. Musik er her helt uundværligt, og vores artister kan bidrage til at skabe den behagelige kulisse under middagen og bagefter sikre, at dansegulvet er fyldt op med festlige gæster. Her finder du nemlig landets største sortiment af artister, som gerne kommer og spiller til din fest eller arrangement. Inden du bestemmer dig for, hvilke musikere du ønsker at booke, så kan du ofte høre smagsprøver på den musik, som artisterne – du påtænker at booke – optræder med.

Eventzonen er en af landets mest spændende og største bookingportaler med alt, hvad der sker indenfor god underholdning til arrangementer, fester og events for firmaer såvel som private, børn som voksne.

At skabe samlingspunktet for spændende entertainere har været formålet med denne portal lige fra begyndelsen, og det indenfor enhver relevant underholdningskategori, så danskere, som søger efter helstøbt musik og underholdning, kun behøver at søge ét sted; uden at de skal betale ekstra booking- eller andre administrationsgebyrer. Vi er ikke et bookingbureau men derimod en portal, der samler alle valgmulighederne. Grunden til, at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vender tilbage igen og igen for at booke entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra voksentrylleri til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Tillige har Eventzonen.dk et udvalg af musikere indenfor mange spændende kategorier, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Manden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks bedste bookingsystem til underholdning, og derudover skal Eventzonen være mere end bare et samlingspunkt, hvor entertainere og deres kunder forbindes. Derfor er der også indbygget en blog med ideer til festen og events, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Husk, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er det muligt forinden at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode chancer for, at du oplever en øget interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte video til din personlige profilside, og efterfølgende vil de hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Uanset om du er kunstner eller du er på jagt efter irsk folkemusik i Jylland, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 gode grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.