Book irsk folkemusik tæt på Kolding her

5.0

JESPER BRAAE

Søger du en yderst rutineret musiker eller DJ, som kan spille det hele, så skriv her og få et uforpligtende tilbud.

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 2.000 - 11.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Kristian Friis

Hvem er denne Kristian Friis?
Udover musiker, entertainer, foredragsholder, komponist, gøgler, lærer, skuespiller er han en person der er i stand ...

Hjemby
Broby
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Wedgwood Duo

Musikere med stor erfaring, hvis repertoire gør et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
Fra 60'er musik til irsk folk, ro...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Michael Wedgwood

Sanger med akustisk guitar, og stor erfaring.
Hans repertoire gør en begivenhed, et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Full Circle

Full Circle´s speciale er den irske folkemusik.
Hvis det ønskes, mestrer gruppen også stilarter som akustisk guitarbaseret rock a´la´Clapton unplu...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.800 - 8.300
Vis kunstnerprofil
4.9

Max Wolff

"Vaskeægte musik fra pladespillerens tid, hvor musikken bliver spillet med stil, nærvær og lidt af sjælen fra de langhårede 70’ere.

Med et cool ...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Frederiksens Festmusik

Festmusik og underholdning med kvalitet, nærvær og omtanke. Musik under spisning med akustisk guitar og sang bagefter til dans med backing - Under ...

Hjemby
Glumsø
Prisniveau
Kr. 3.000 - 9.000
Vis kunstnerprofil
5.0

PAUL HOLMAN

Live Music....
Oprindelig fra Dublin i Ireland, har boet i DK i mere end 30 år.
Jeg spiller nærværende, autentisk og festlig livemusik.
Bredt re...

Hjemby
Ringsted
Prisniveau
Kr. 2.750 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Jens Stage

Økologisk, samtalevenligt guitarmusik & sang, - spillet med indlevelse.
- Ingen playback, rytmeboks og "japanske arrangementer" er tilsat mit musi...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

André Vejby

Vil du optimere stemningen til netop din fest? Erfaren sanger og guitarist spiller udelukkende hits til dansen eller/og middagen :-) NYT: Nu også ...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 9.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.
Musik til begravelse , bisættelse , bryllup , firmaevent m.fl.

Kategori
Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

WESTFALL & GRAND - topunderholdning med kendte sange

WESTFALL & GRAND leverer de kendte sange, som alle elsker og kan synge med på, på deres helt egen måde. Med musikalsk overskud, masser af energi, e...

Hjemby
Værløse
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Boris T G

Jeg er uddannet guitarist , Sanger og er en særdeles alsidig musiker./ spille keyboard and synth/

Samtidig har jeg udviklet et “One Man Band”, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Musik er helt essentiel til en fest, og det er, hvad enten det er til baggrundsstemning under spisningen, eller dansegulvet skal fyldes med dine glade gæster hele aftenen og natten med. Og du kan altid på Eventzonen.dk finde yderst dygtige musikere, der netop tilbyder det, du ønsker. Her finder du nemlig Danmarks bredeste udvalg af artister, som gerne kommer og spreder stemning med musik til din fest eller arrangement. Før du bestemmer dig for, hvilke artister du ønsker at booke, så har du typisk mulighed for at høre eksempler på den musik, som artisterne – du overvejer at booke – spiller.

Leder du efter en af Danmarks største og mest interessante bookingportaler, så er Eventzonen stedet med alt, hvad der sker indenfor god underholdning til events, fester og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som privatpersoner, voksne som børn.

Idégrundlaget for portalen har hele tiden været at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere , så folk på jagt efter den fuldendte musik & underholdning indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun skal lede ét sted, og det uden det fører til ekstra gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau men den portal, der samler mulighederne. Grunden til, at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos Evenzonen, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige vender tilbage igen og igen for at booke vores underholdende kunstnere.

Det brede udvalg strækker sig fra konferencierer til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Vi har derudover et udvalg af bands og musikere indenfor alle interessante kategorier, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag portalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle former underholdning. At skabe landets foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk er mere end bare en portal, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også indbygget videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Derudover er der også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Husk, at kunstneren bookes direkte, når du booker via vores portal, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Har du en eller flere videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres arrangement. Vil du derefter ikke have betalingsprofilen, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er på jagt efter irsk folkemusik nær Kolding eller du er artist, så vælg Eventzonen.dk. Det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.