Find irsk folkemusik i Nordjylland her

5.0

Jens Stage

Økologisk, samtalevenligt guitarmusik & sang, - spillet med indlevelse.
- Ingen playback, rytmeboks og "japanske arrangementer" er tilsat mit musi...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

André Vejby

Vil du optimere stemningen til netop din fest? Erfaren sanger og guitarist spiller udelukkende hits til dansen eller/og middagen :-) NYT: Nu også ...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 9.000
Vis kunstnerprofil
Skal du bruge rolig underholdningsmusik under spisningen eller underholdning, til et brag af en fest på dansegulvet, så finder du kompetente artister til det, du søger, lige her på Eventzonen. Når musikken er helt uundværlig til din næste festlige begivenhed, så finder du det største udvalg af artister og musik i Danmark her på Eventzonen.dk. Du arrangerer hele forløbet med musikeren selv, og som oftest kan du høre eller se klip, før du beslutter dig for, hvem der skal stå for underholdningen.

Søger du en af Danmarks mest interessante og største portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, hvor man kan finde alle væsentlige genrer indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som firmaer, børn som voksne.

Formålet med bookingportalen har hele tiden været at skabe løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle betydelige kategorier så danskere, på jagt efter den helstøbte musik og underholdning, kun skal lede ét sted, vel at mærke uden det resulterer i ekstra gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod portalen hvor mulighederne samles. Kunstnerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker dygtige entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra mavedansere til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. I tillæg har Eventzonen.dk et meget bredt udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Manden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks mest populære bookingsystem til underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end blot en portal, hvor kunder og entertainere forbindes. Derfor er der også tilkoblet YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Derudover er der også et voksende community af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er det muligt på forhånd at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første to måneder, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at uploade video til din personlige profil, og derefter vil de hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event eller fest. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller leder efter irsk folkemusik i Nordjylland, så vælg Eventzonen.dk. Det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige entertainere.