Book irsk folkemusik i nærheden af Randers her

4.9

Max Wolff

"Vaskeægte musik fra pladespillerens tid, hvor musikken bliver spillet med stil, nærvær og lidt af sjælen fra de langhårede 70’ere.

Med et cool ...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Michael Wedgwood

Sanger med akustisk guitar, og stor erfaring.
Hans repertoire gør en begivenhed, et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.500
Vis kunstnerprofil
4.9

Wedgwood Duo

Musikere med stor erfaring, hvis repertoire gør et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
Fra 60'er musik til irsk folk, ro...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Full Circle

Full Circle´s speciale er den irske folkemusik.
Hvis det ønskes, mestrer gruppen også stilarter som akustisk guitarbaseret rock a´la´Clapton unplu...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.800 - 8.300
Vis kunstnerprofil
5.0

Jens Stage

Økologisk, samtalevenligt guitarmusik & sang, - spillet med indlevelse.
- Ingen playback, rytmeboks og "japanske arrangementer" er tilsat mit musi...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

André Vejby

Vil du optimere stemningen til netop din fest? Erfaren sanger og guitarist spiller udelukkende hits til dansen eller/og middagen :-) NYT: Nu også ...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

JESPER BRAAE

Søger du en yderst rutineret musiker eller DJ, som kan spille det hele, så skriv her og få et uforpligtende tilbud.

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 2.000 - 11.000
Vis kunstnerprofil

Gallywampus

Gallywampus er et rablende oldboysband der spiller folkemusik efter skibskokkens humør. Bandet spille et bredt udvalg af country, blues , Amerikans...

Kategori
Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 6.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Kristian Friis

Hvem er denne Kristian Friis?
Udover musiker, entertainer, foredragsholder, komponist, gøgler, lærer, skuespiller er han en person der er i stand ...

Hjemby
Broby
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.
Musik til begravelse , bisættelse , bryllup , firmaevent m.fl.

Kategori
Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
5.0

PAUL HOLMAN

Live Music....
Oprindelig fra Dublin i Ireland, har boet i DK i mere end 30 år.
Jeg spiller nærværende, autentisk og festlig livemusik.
Bredt re...

Hjemby
Ringsted
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Frederiksens Festmusik

Festmusik og underholdning med kvalitet, nærvær og omtanke. Musik under spisning med akustisk guitar og sang bagefter til dans med backing - Under ...

Hjemby
Glumsø
Prisniveau
Kr. 3.000 - 9.000
Vis kunstnerprofil
5.0

WESTFALL & GRAND - topunderholdning med kendte sange

WESTFALL & GRAND leverer de kendte sange, som alle elsker og kan synge med på, på deres helt egen måde. Med musikalsk overskud, masser af energi, e...

Hjemby
Værløse
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Boris T G

Jeg er uddannet guitarist , Sanger og er en særdeles alsidig musiker./ spille keyboard and synth/

Samtidig har jeg udviklet et “One Man Band”, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Hvad enten det er er som baggrundsstemning under maden eller som underholdning, der fylder dansegulvet fra start til slut, så finder du kompetente musikere, der kan klare opgaven her på Eventzonen. På Eventzonen.dk kan vi præsentere det største sortiment af musik og musikere i Danmark, hvad enten det er til fest eller andre begivenheder, hvor musikken er alfa og omega. Her laver du din reservation hos musikeren selv, og typisk kan du se eller høre smagsprøver på den musik, de spiller, inden du beslutter dig.

Søger du en af Danmarks største og mest interessante portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, hvor man kan finde alle genrer indenfor god underholdning til fester, arrangementer og events for firmaer såvel som private, børn som voksne.

Bookingportalens formål har hele tiden været at blive et samlingspunkt for dygtige og interessante entertainere indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så danskere, på jagt efter fuldendt musik & underholdning, kun skal lede ét enkelt sted, uden det medfører ekstra gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau men i stedet den bookingportal, der samler alle valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen, fordi vi har god trafik af mange kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage og booker vores underholdende og dygtige kunstnere.

Sortimentet dækker fra dansere til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. I tillæg har vi et udvalg af musikere indenfor rigtig mange genrer, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag portalen, og Mogens har stor kendskab til booking af alle former underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk har det mål at lave landets foretrukne system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk er meget mere end blot en portal, som forbinder kunder med kunstnere, der er også indbygget en blog, hvor man kan finde gode ideer til events og festen, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen.dk har desuden et voksende community af personer, som følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Husk, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så har man også mulighed for i god tid at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår netop det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode chancer for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din profilside. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du passer godt til deres event. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller leder efter irsk folkemusik i nærheden af Randers, så bør du vælge Eventzonen. Det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til entertainere.