Find irsk folkemusik nær Regstrup her

5.0

PAUL HOLMAN

Live Music....
Oprindelig fra Dublin i Ireland, har boet i DK i mere end 30 år.
Jeg spiller nærværende, autentisk og festlig livemusik.
Bredt re...

Hjemby
Ringsted
Prisniveau
Kr. 2.750 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Frederiksens Senior Musik

Hej og velkommen til min profil om musik for seniorer. Nærvær og omtanke er nøgleordene. Jeg gør mig umage, for at skabe momenter af vægtløshed. Ti...

Hjemby
Glumsø
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Frederiksens Festmusik

Festmusik og underholdning med kvalitet, nærvær og omtanke. Musik under spisning med akustisk guitar og sang bagefter til dans med backing - Under ...

Hjemby
Glumsø
Prisniveau
Kr. 3.000 - 9.000
Vis kunstnerprofil
5.0

WESTFALL & GRAND - topunderholdning med kendte sange

WESTFALL & GRAND leverer de kendte sange, som alle elsker og kan synge med på, på deres helt egen måde. Med musikalsk overskud, masser af energi, e...

Hjemby
Værløse
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Violinist Michala Høj

Et mindeværdigt musikalsk indslag med violin.
Musik til begravelse , bisættelse , bryllup , firmaevent m.fl.

Kategori
Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.500 - 6.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Boris T G

Jeg er uddannet guitarist , Sanger og er en særdeles alsidig musiker./ spille keyboard and synth/

Samtidig har jeg udviklet et “One Man Band”, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 10.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Kristian Friis

Hvem er denne Kristian Friis?
Udover musiker, entertainer, foredragsholder, komponist, gøgler, lærer, skuespiller er han en person der er i stand ...

Hjemby
Broby
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Max Wolff

"Vaskeægte musik fra pladespillerens tid, hvor musikken bliver spillet med stil, nærvær og lidt af sjælen fra de langhårede 70’ere.

Med et cool ...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

JESPER BRAAE

Søger du en yderst rutineret musiker eller DJ, som kan spille det hele, så skriv her og få et uforpligtende tilbud.

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 2.000 - 11.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Wedgwood Duo

Musikere med stor erfaring, hvis repertoire gør et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
Fra 60'er musik til irsk folk, ro...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Michael Wedgwood

Sanger med akustisk guitar, og stor erfaring.
Hans repertoire gør en begivenhed, et event eller en fest til noget ANDERLEDES END DET SÆDVANLIGE!
...

Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.500
Vis kunstnerprofil
5.0

Full Circle

Full Circle´s speciale er den irske folkemusik.
Hvis det ønskes, mestrer gruppen også stilarter som akustisk guitarbaseret rock a´la´Clapton unplu...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 6.800 - 8.300
Vis kunstnerprofil
5.0

Jens Stage

Økologisk, samtalevenligt guitarmusik & sang, - spillet med indlevelse.
- Ingen playback, rytmeboks og "japanske arrangementer" er tilsat mit musi...

Hjemby
Aalborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil
Hvad enten det er er som baggrundsstemning under spisningen eller som underholdning, der spiller op til dans fra start til slut, så finder du dygtige musikere, der kan udfylde opgaven her på Eventzonen. Her hos Eventzonen.dk har vi Danmarks største udvalg af musik og artister til fester eller andre arrangementer, hvor musik kan bidrage til stemningen. Her laver du din reservation direkte hos musikeren, og ofte kan du se eller høre eksempler på den musik, de spiller, før du træffer din afgørelse.

Eventzonen er en bookingportal, som er en af Danmarks største og mest spændende med alt, hvad der sker indenfor kvalitetsunderholdning til events, arrangementer og fester for private såvel som firmaer, gamle som unge.

At udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere har været idégrundlaget med denne portal fra starten, og det indenfor enhver relevant underholdningskategori, så folk, som leder efter perfekt underholdning & musik, kan søge det de leder efter et enkelt sted og det uden, at det medfører ekstra administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod bookingportalen hvor alle mulighederne samles. Grunden til, at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos Evenzonen.dk, er, at vi har en god trafik af mange kunder, der i tillæg kommer igen og booker dygtige og underholdende kunstnere.

Det brede sortiment dækker fra børnemusik til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Vi har tillige et udvalg af bands indenfor rigtig mange kategorier, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. At skabe Danmarks foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være et samlingspunkt imellem kunder og kunstnere, der er også indbygget både YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og ideer til den næste fest eller event. Desuden er der et community på Facebook, der konstant stiger, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så er det muligt forinden at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen, så er der først og fremmest gode chancer for, at du oplever stigende interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Med video på din personlige profil kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres fest eller event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Uanset om du selv er artist eller søger irsk folkemusik tæt på Regstrup, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.