Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 11 timer

Isaiah Søgaard Singh

Prisniveau

Kr. 1.200 - 4.700

Hjemby

Områder

Varighed

1-6 timer

Profil

Klassisk uddannet pianist (Canadian Royal Conservatory of Music), singer-songwriter, sanger & komponist. 10 års erfaring som live-musiker.
Jeg spiller gerne til brylluper, sølvbryllupper, fester og lignende.
Jeg kan spille bla. klassisk musik, covermusik, gamle klassikere, original musik, jazz, fællesang, salmer & lovsang, alt efter jeres ønsker.

Se mere på min Instagram og TikTok!

Læs mere...

Mere om Isaiah Søgaard Singh

Jeg elsker at spille bl.a. Chopin, Rachmaninoff, Beethoven, Debussy, Billy Joel & Josh Garells. Jeg spiller på mit Yamaha P515, hvis der ikke allerede er et godt klaver på lokationen. Der er bedre-kvalitets lydklip og videoer på vej!

Videoklip

Anmeldelser ( | af Isaiah Søgaard Singh: 5,0 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse )

5
1
5

Fantastisk pianist til bryllup

Isaiah spillede klaver i kirken til vores vielse her i sommers. Både pre- og postludium og lovsang/salmer. Vi er super tilfredse og bare så glade for at have haft ham med på dagen. Han var meget imødekommende og optrådte fuldstændigt professionelt. Vi var i tæt kontakt med Isaiah, og han hjalp os med musikvalg til pre- og postludium, hvor han kom med forskellige forslag, vi kunne vælge imellem. Fra start til slut har vi følt os i trygge hænder. En fryd at arbejde sammen med, kan varmt anbefales.

Anmeldt af Søren & Sofia Dahl d. 29. juni 2022

Kontakt Isaiah Søgaard Singh

Kontakt Isaiah Søgaard Singh via formularen her, så vil Isaiah Søgaard Singh vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.