Find juleunderholdning i Sønderjylland her

Møllegårdens Julemand

Møllegårdens Julemand kommer gerne på besøg i indkøbscentre, butikker, til juleparader, events, firmafester og meget meget mere, hvor børn og barnl...

Hjemby
Horsens
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af landets største og mest interessante bookingportaler, så er Eventzonen.dk det rette valg, kort sagt alle typer underholdning indenfor fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, gamle som unge.

Formålet med portalen har hele tiden været at udvikle en løsning, der samler spændende og interessante entertainere så personer, som søger efter den helstøbte musik og underholdning, indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun skal lede ét enkelt sted, vel at mærke uden det medfører ekstra gebyrer til administration eller andre omkostninger til bookingen. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men den portal der samler alle mulighederne. Entertainerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra ældreunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Vi har tillige et stort udvalg af bands og musikere indenfor alle genrer, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idémanden bag portalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle slags underholdning. At lave Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og det er interessant at bemærke at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være et samlingspunkt imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilknyttet YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så har man også gode muligheder for inden en event eller fest at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din profilside. Med en eller flere videoer på din personlige profilside kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres fest eller event. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du søger den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, skal du vælge Eventzonen. Det er der 3 meget gode grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...