Børneshows i Sønderjylland

4.8

Tryllekunstner - Helle Lyngholm

VUNDET 1. PLADSEN TIL DANMARKSMESTERSKABERNE I BØRNETRYLLERI 2016

KENDT FRA DANMARK HAR TALENT
Hold en levende slange efter showet 🐍 eller giv...

Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 3.900 - 11.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en portal til booking, som er en af Danmarks største og mest spændende, for alt hvad der sker indenfor kvalitetsunderholdning til arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, unge som gamle.

Idegrundlaget for bookingportalen har hele tiden været at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere så personer på jagt efter den fuldendte underholdning og musik, indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun skal søge ét sted, og det vel at mærke uden det medfører ekstra gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, men i stedet den bookingportal der samler mulighederne. Entertainerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage for at booke underholdende entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra dansere til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen.dk et bredt udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har mere end femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe landets foretrukne system til booking af underholdning, og Eventzonen begrænser sig da heller ikke til blot at være en portal mellem kunstner og kunde, men har også indbygget både YouTube samt en blog, hvor man kan få inspiration til alt indenfor events og fester. I tillæg er der også et stigende antal besøgende på Facebook, hvor brugerne følger vores mange kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er derudover vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er der også god mulighed for i god tid at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig på Eventzonen, så er der først og fremmest store chancer for, at du vil opleve øget interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du uploader en video til din personlige profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du er entertainer eller søger god underholdning til dit næste arrangement, så vælg Eventzonen. Det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk