Book familieunderholdning i Sønderjylland her

4.8

Tryllekunstner - Helle Lyngholm

VUNDET 1. PLADSEN TIL DANMARKSMESTERSKABERNE I BØRNETRYLLERI 2016

KENDT FRA DANMARK HAR TALENT
Hold en levende slange efter showet 🐍 eller giv...

Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 3.900 - 11.000
Vis kunstnerprofil

Jørgen Fevre, tryllekunstner

En underholdende og fængslende, magisk forestilling - krydret med humor, sjove indfald og et glimt i øjet, hvor børnene både griner, forbløffes og ...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 1.800 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter sjov underholdning til dit arrangement, så finder du det med garanti her hos os. Eventzonen.dk har et yderst stort udvalg af underholdning til fester og særlige anledninger, så få fart på og begynd at lede efter præcis den form for underholdning, som kan gøre din fest eller begivenhed til en af de mindeværdige, som aldrig vil blive glemt. Hvis det er artister til underholdning, du søger efter, så er det her hos Eventzonen, du finder dem, for eksempel komikere, tryllekunstnere eller entertainere, og ligegyldigt hvilken type underholdning du vælger, så kan du godt gøre dig klar til, at I bliver meget underholdt.

En af landets meget interessante og store bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk, hvor du kan finde alle genrer indenfor god underholdning til events, fester og arrangementer for firmaer såvel som privatpersoner, unge som gamle.

Idéen bag denne portal er at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere således, at folk, på jagt efter fuldendt underholdning og musik indenfor alle relevante underholdningskategorier, kun har brug for at søge ét sted; vel at mærke uden at de behøver betale ekstra administrationsgebyrer eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke et bookingbureau men portalen, der samler alle valgmulighederne. Grunden til, at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos Evenzonen, er, at vi har en god trafik af mange kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage og booker dygtige og underholdende kunstnere.

Sortimentet dækker fra ballonklovne til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Eventzonen har tillige et udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at lave det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk er mere end en portal, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilknyttet en blog med inspiration og gode ideer til events og festen, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Eventzonen.dk har desuden et voksende community af personer, som følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er det muligt forinden at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og overvejer du at oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du vil opleve øget interesse. Senere giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din profilside. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres fest eller event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke vil have en betalingsprofil.

Om du leder efter familieunderholdning i Sønderjylland eller du er artist, så bør du vælge Eventzonen, og det er der 3 meget gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.